Hlavní obsah

Líbací polštáře s umělými ústy ocení mladí a nesmělí zamilovaní

Novinky, tnk

Floridská designérka Emily Kingová navrhla lehce strašidelné polštáře s ústy. Vytvořila je pro ty, kdo si chtějí zlepšit líbací techniku, nechtějí mít pocit, že spí sami i pro lidi, co mají rádi trochu surrealistické doplňky založené na fantazii.

Foto: Emilygraceking.com (4x)

Polštáře vznikají v různých barevných provedeních.

Článek

Šestadvacetiletá designérka žijící ve floridském St. Petersbourg našla řadu nevyužitých gumových částí obličejů figurín. Ve svém studiu přemýšlela, jak je znovu použít. Rozhodla se, že je našije na chlupaté polštáře. Dnes tyto části speciálně kvůli výrobě polštářů nakupuje.

Netradiční designový kousek s názvem „Make out- Practice” si našel své zastánce hlavně u mladší generace pod 25 let. Starším připadají polštáře většinou lehce děsivé až absurdní.

Foto: archiv Emily Kingové

Nevšední designový kousek zpestří běžné interiéry.

V interiéru mohou tyto polštáře pobavit a ozvláštnit, prostoru dodají uměleckého ducha. Hodí se i do bytů se surrealistickými prvky, které zkrášlují třeba známé „tekoucí hodiny” nebo pohovky ve tvaru rtů inspirované dílem Salvátora Dalího.

Foto: archiv Emily Kingové

V interiéru mohou mít polštáře i čistě dekorativní funkci.

Polštáře jsou převážně šité na stroji, jen jejich uzavření je řešeno ručně. Designérka si původně myslela, že jen rozprodá polštáře, které vytvořila z nepotřebných prvků z figurín. Díky poptávce se ale rozhodla, že bude s jejich výrobou pokračovat. Design polštářů se tak pravděpodobně v budoucnu ještě rozroste.

Foto: archiv Emily Kingové

Designérka našila na polštáře umělohmotná ústa a nosy.

Polštář vyjde zhruba na 40 dolarů, tedy v přepočtu na 800 korun, a autorka nabízí doručení i mimo USA.

Designérka polštáře navrhuje v různých barevných provedeních. Podobný polštář si nicméně šikovný domácí kutil zvládne vytvořit i sám.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám