Hlavní obsah

Slavnostní silvestrovský interiér dolaďte dekoracemi ve stylu disko koule

Novinky, tnk

Diskotéková zrcadlová koule je tím správným interiérovým doplňkem na silvestrovské oslavy. Prostor oživí blyštivými odlesky, které bytu dodají slavnostní večírkovou atmosféru. Inspirace tímto prvkem má letos zelenou.

Foto: The Chandelier & Mirror, Red Candy

Dekorace Mosaic Lady a hodiny Nextime Disco zpestří silvestrovskou oslavu.

Článek

Kluby, diskotéky a prostory určené pro různé party jsou často dekorovány disko koulemi. Zrcadlová koule, jejíž efekt je založen na odrazu světla, se v poslední době stává velkou inspirací i pro jiné předměty.

Interiér určený k oslavě Silvestra tak můžete dekorovat podobnými prvky ve stříbrné barvě. Této barvy se vyplatí držet i v detailech a zvolit tak například i stříbrné ubrousky, polštáře, přehozy, ubrus, příbory apod.

Foto: Kare, Ikea

Polštář Disco a disko koule Dansa s osvětlením LED oživí nudný interiér.

Odrazové světelné efekty umocní pohled na ohňostroje a jiné světelné prvky, které k silvestrovským oslavám neodmyslitelně patří. Nebojte se proto volit různé zdroje výrazného osvětlení, které na sebe strhne pozornost.

Foto: Shoreditch Lighting

Velký lustr Diamond se hodí do každého obývacího pokoje určeného pro oslavy Nového roku.

Během silvestrovských oslav se snese i hodně extravagantní výzdoba hraničící s kýčem. Minimalismus pro oslavy rozhodně není vhodným stylem. Silvestr je totiž příležitostí se odvázat a popustit uzdu fantasii. Pro tento den tak platí heslo: „Víc je víc”.

Foto: Kare, Alexander & Pearl

Pokladnička Skull a socha Buddhy mají vzor podobný disco kouli.

V interiéru skvěle vyniknou jakékoli dekorace s flitry, blyštivé svícny, světelné reflektory i plazmové koule se světelnými efekty, mlhovače nebo lávové lampy.

Na dekoracích nešetřete

Interiér by měl působit útulně a hravě. Nebojte se proto využít větší množství dekorací než obvykle. Díky dekoracím inspirovaným disko koulí vyniknou barevné kousky v interiéru dvojnásob. Budou se v nich totiž efektně zrcadlit.

Foto: Tesco, PUJI

Flitrový polštář i svícny Crystal T rozzáří obývací prostor.

Volte i fosforeskující dekorace na stěny interiéru nebo rovnou fosforeskující výmalbu. V silvestrovském interiéru by neměly chybět ani sklenice se světelnými prvky nebo speciální světélkující míchátka do drinků či svítící brčka. Kousky inspirované disko koulemi jejich efekt jenom znásobí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám