Hlavní obsah

Doplňky do domácnosti ve stylu Draculy oživí sterilní prostory

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si potrpíte na nevšední design a originální kreace, pak můžete zkusit svůj interiér dekorovat kousky imitujícími krev. Designéři jich už vytvořili celou řadu. Na první pohled z nich může běhat až mráz po zádech.

Foto: iTEM

Krvavý stůl s názvem Paint or Die But Love Me od designéra Johna Nouanesinga.

Článek

Tyto designové prvky se nehodí do elegantních prostor zařízených v romantickém nebo přírodním stylu. Nejlíp vyniknou v jednoduše a minimalisticky zařízených prostorech, ve kterých dominuje hlavně bílá barva.

Foto: Kyouei design

Designér Kouichi Okamoto navrhl krvavou nástěnnou lampu i záložku do knihu.

Pro dokreslení stylu interiéru je možné využít i rudou barvu na stěnu a obtisknout tak třeba na bílý podklad ruce, chodidla apod. Stejně tak interiéru dodá na dramatičnosti rozbitý hrníček nalepený na stěně nebo samolepicí fólie na stěnu v podobě temné siluety.

Foto: Profimedia.cz, Prezzybox.com

Krvavým drinkem můžete dekorovat kuchyň, sprchovým gelem zase koupelnu.

Nevšední osvětlení sice hosty pobaví, ale rozhodně nepočítejte s tím, že by v interiéru vytvářelo příjemnou a uklidňující atmosféru. Tento design se hodí spíš na halloweenský večírek.

Foto: Kyouei design

Lampa na noční stoleček může slabší povahy na první pohled vyděsit.

V interiéru se uplatní i drobné doplňky s krvavým motivem v rudé barvě. Zvolit tak můžete například láhev na slavný rajčatový drink Bloody Mary, který hosty v prostoru rozhodně pobaví.

Foto: The Literary Gift Company, Drinkstuff

Jako dekorace poslouží i lahev na Bloody Mary i kniha o Drákulovi s krvavým motivem na obálce.

Designéři dnes navrhují i interiérové dekorace v podobě lebek. I ty jsou určeny hlavně do pokojů mladých rebelů.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám