Hlavní obsah

Mísy inspirované vodní hladinou vnesou do interiéru klid a harmonii

Novinky, tnk

Při zařizování interiéru v přírodním stylu se vyplatí věnovat pozornost i těm nejmenším detailům. Při výběru misek tak můžete vsadit na kousky inspirované vodní hladinou. Ty se stanou i efektním doplňkem relaxačních salónů.

Foto: Novinky.cz, Red Candy

Misky imitující pád ovoce do vody (Red Candy) i misky v průzračných barvách (Atelier Waga) dodají interiéru vzhled relaxačního salónu.

Článek

Modrá barva, která miskám dominuje, je symbolem svobody, volnosti a svěžesti. Interiéru tak dodá harmonii a pomůže vytvořit klidný dojem z prostředí. Uplatní se ale kdekoliv, kde je třeba zklidnit stresující atmosféru. Ideální je tak do prostorů určených k odpočinku - obývacích prostor, koupelen a ložnic.

Foto: Iapetus

V interiéru vynikne i miska s modrými nitěmi nebo malými rybkami doladí interiér zařízený v přírodníám stylu.

Výhodou skleněných misek z pásků silného čirého skla spečených do lehce nepravidelného tvaru je, že díky jejich střídmé barevnosti je možné je uplatnit i v odvážněji barevně pojatém interiéru.

Foto: Novinky

Designové sklo z pásků v blěděmodré bervě vytvoří efekt vodní hladiny i na skleněném konferenčním stolku.

Misky zapadnou i do pánských a chlapeckých pokojů, kterým dominuje hlavně modrá barva. V kuchyni modrá zase pomůže lehce potlačit chuť k jídlu. Naopak červené, rudé a teplé tóny ji povzbudí.

Modrá barva se hodí i do jednoduše a prostě zařízených interiérů. Pokud ji necháte vyniknout, bude působit chladně až sterilně.

Foto: Drinkstuff

Misky s lehkými modrými vlnkami od LSA zapadnou do minimalistického interiéru.

V miskách připomínajících vodu je vhodné servírovat hlavně osvěžující jídla. Misky se tak hodí na ovocné nebo zeleninové saláty podávané v parných letních měsících. Stejně tak jsou vhodné i k podávání těstovinových salátů s mořskými plody.

Foto: Iapetus, Great British Designs, Bath Aqua glass Ltd

Misku s rybami dekorují i bubliny, zelenou průhledné skleněné kapky a modrou misku nepravidelné linky.

Při stolování můžete slavnostní tabuli s miskami připomínajícími vodní hladinu doplnit o prostírání z listů banánovníku nebo rákosu. Vyplatí se vsadit na jemnou barevnost inspirovanou přírodou. Dobře budou v takovém prostoru vypadat i doplňky inspirované cizí kulturou, které jsou letos hodně v kurzu.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám