Hlavní obsah

Tak má vypadat dům správného Trekkieho

Novinky, nes

Zvláštní libůstky fanoušků televizního seriálu Star Trek (tzv. Trekkies) jsou všeobecně dobře známé a málokoho dnes udiví. Na svá setkání se sjíždějí oděni do uniforem Federace planet nebo ještě lépe převlečení za mimozemské rasy jako jsou Vulkánci, Klingoni a jiní. Ale Steve Nighteagle šel ještě dál. Na stará kolena se rozhodl zařídit celý svůj dům v duchu Star Treku.

Foto: Profimedia.cz

Steve Nighteagle sám sebe za Trekkieho nepovažuje. Přestavbu domu pokládá hlavně za hobby, nikoli za projev zapřísáhlého fandovství. Něco na tom asi bude, protože v očích skutečného Trekkieho působí dvě černé postavičky na displeji za ním jako Vetřelci...

Článek

Stylově by se dalo říci, že se odvážně pustil tam, kam se dosud nikdo nevydal. Nebo přesněji, kam se vydali jen nemnozí.

Foto: Profimedia.cz

To není panel uvnitř hvězdné lodi, ani transportéru, to je část zařízení domu Steva Nighteagla z amerického Texasu.

Své snaze věnoval sedm a půl měsíce. Má hotové přízemí, jež nyní vypadá jako interiér transportéru ze série Next Generation, ale stále mu zbývají ještě poslední čtyři místnosti. Ty hodlá rovněž přetvořit.

Foto: Profimedia.cz

Tradiční dveře ani okna v přestavěné části domu nehledejte.

„Když se rozhodnete pro určité téma svého domova, je přirozené, že pak chcete, aby tak byl zařízený celý dům a ne jen jeho část. To by ztratilo efekt. Star Trek mi umožňuje únik z tohoto světa. A kromě toho, nenávidím představu, že bych měl něco, co může mít kdokoli jiný. Já jsem rád jiný,“ tvrdí Steve Nihgtaegle v rozhovoru pro server Destasablog.

Foto: Profimedia.cz

Pane Worfe, na obraz se nám dostal ... les!

Foto: Profimedia.cz

Červený poplach. U Steva Nighteagla nastal stav nejvyšší pohotovosti.

Jemnou zvláštností je fakt, že sám Steve sebe za pravého Trekkieho nepovažuje.Proměna domu podle seriálu je pro něj především hobby, než vyjádřením své osobnosti.

Foto: Profimedia.cz

Místa u řídící konzole zejí prázdnotou? Majitel domu patrně pracuje na proměně posledních částí svého soukromého vesmíru.

Reklama

Související články

V Polsku mají dům obrácený vzhůru nohama

V severopolské obci Szymbark nedaleko Gdaňska postavili dům obrácený vzhůru nohama. Slouží jako připomínka bývalého režimu. Má vše, co se na takovou...

Výběr článků

Načítám