Hlavní obsah

Do moderních kuchyní se vracejí barvy

Právo, Gisela Růžičková

Kuchyň je jedinečným místem, ve kterém se můžeme obklopit barvami. Stačí se vybavit zajímavými spotřebiči. Každá barevně a tvarově sladěná série oživí i zcela neutrální kuchyň.

Foto: Domo-Elektro

Elegantní mikrovlnná trouba (2110 Kč) ve stylu retro neslouží jen k ohřívání jídla – umí vařit, grilovat, zapékat a používá horký vzduch. Výhodou je digitální přehledné ovládání s pěti programy pro nastavení mikrovln.

Článek

V kuchyni potřebujeme hlavně funkční přístroje. Mohou být na první pohled staré, přesto jsou nové a dokonalé. Tak vypadají třeba spotřebiče v retro stylu s nejmodernějšími funkcemi pro pohodlné užívání a navíc ještě stylově ozvláštní náš interiér. Vybírat můžeme pomocníky v moderních pastelových barvách, retro není podmínkou.

Foto: Concept

Kuchyňská elektronická váha VK 5600 (od 595 Kč) s nerezovou miskou na 5 kg s funkcí dovažování nás dostane svým naprosto jednoduchým ovládáním.

Foto: Domo-Elektro

Svoji barevnou výbavu můžeme rozšířit ručním mixérem (615 Kč). Výkonný pomocník v elegantním hávu má výkon 400 W, dvě rychlosti (normální a turbo) a ergonomický tvar s příjemným povrchem.

Foto: Concept

Rychlovarná konvice RK 3030 (699 Kč) má dvojnásobný bezpečnostní systém i a vyjímatelný filtr pro pohodlnější čištění.

Foto: Concept

Elektrický Muffinovač MF 3030 (akční cena 499 Kč) za krátkou dobu udělá 7 muffinů najednou v nepřilnavém povrchu.

Foto: Fagor Elektro

Novinkou jsou tlakové hrnce Arin (1499 Kč). Usnadňují vaření a přispívají k výrazným úsporám díky zkrácení doby vaření. Také jejich jarní barvy respektují poslední módní trendy. Hrnce s kapacitou 6 l jsou vhodné na všechny druhy ohřevu včetně indukce.

Foto: Philips

Nový odšťavňovač HR1855 (2799 Kč) má příkon 700 W a díky technologii QUICK Clean s elektrolyticky leštěným sítkem je za minutu čistý. Masivnímu tělu dominuje velká plnicí trubice o průměru 75 mm, takže se většina plodů nemusí krájet.

Reklama

Výběr článků

Načítám