Hlavní obsah

Pohodlí vykouzlíme i na malé terase

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když nemáme možnost grilovat a užívat si večera na velké terase pod pergolou, vůbec to nevadí.

Foto: SIT ON IT

Sedací pytel z měkkých tvarovaných polystyrenových kuliček je prima i na sezení na malé terase. Povrch je omyvatelný, vyrobený z nezávadných antialergenních tkanin. Pytel lze snadno přenést, nemělo by na něj pršet. Cena podle typu provedení od 3000 Kč.

Článek

Balkón ve městě, lodžie či malý dvorek je také skvělé místo pro letní odpočinek, jen musíme volit skladnější provedení nábytku a vybavit ho měkkým posezením.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Grilovat se dá i na miniprostoru. Malý praktický gril oceníme při každé letní návštěvě, není těžký, lze s ním lehce manipulovat. Vhodný i na balkon při grilování ve dvou. Průměr roštu 28 cm, cena 399 Kč.

Foto: IKEA

Jemné pastelové barvy jsou typické pro kolekci Barbro, které nabízejí různé plédy od 149 Kč, lehké letní přikrývky od 499 Kč, kulatý polštář o průměru 40 cm za 299 Kč a dokonce i malý koberec na terasu o velikosti 80x80 cm za 249 Kč.

Foto: IKEA

Lehká skládací židle Nisse nezabere mnoho místa a hlavně je úžasně skladná. Výška židle 76 cm, šířka 4 cm, hloubka 47 cm. Cena 499 Kč.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Udělejte si měkké pohodlí a pozorujte blankytnou oblohu. Sada barevných polštářků nás pohodlně usadí i na dřevěnou židli. Velikost 40x40 cm, různé barvy, cena 149 Kč.

Barevnost, květované vzory, proužky, lesní motivy hub, vše je dovoleno. Hlavně ať není nuda! I malý prostor může ožít.

Nábytek volíme lehký, skládací, aby nezabíral mnoho místa. Nezapomeneme ho doplnit barevnými polštáři, plédy, na studenou dlažbu položíme klidně i kobereček.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Na menší balkon patří malý skladný nábytek, který oceníme během slunných víkendů. Balkonový set, stůl o průměru 60 cm, 2 židle, vše sklápěcí. Cena 3399 Kč.

Foto: IKEA

Barevný podnos s ptáčky je lehký a zábavný. Naservírujeme na něho zmrzlinu i koktejl a pak vychutnáme na terase či lodžii. Délka podnosu 33 cm, cena 129 Kč.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Fleecové deky jsou hřejivé a teplé. Za dlouhých večerů se do nich zabalíme a dáme si ještě o skleničku vína více. Velikost 130x160 cm, svěží barvy, cena 69 Kč.

Foto: SCONTO NÁBYTEK

Barevný sedák na židli snadno přeneseme a schováme před deštěm. Je skladný, pohodlný a veselý. Velikost 40x40x8 cm, různé barvy, cena 249 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak na zelený trávník v létě

Pokud právě vy patříte do početné skupiny majitelů zahrad, kterým se v letních měsících i přes veškeré úsilí stále nedaří dosáhnout zeleného a hustého...

Tajná zahrada

Rozlehlá skalka s hvozdíky, lomikameny a hořci, potůček a rybník, to vše patří k „tajné“ zahradě manželů Doskočilových z Ostrovce u Janovic. Abyste ji uviděli,...

Dejte směr neposedným kapkám

Ačkoliv letošní léto není na déšť příliš skoupé, je potřeba v parných dnech zahradu přece jenom dobře zalévat.

Výběr článků

Načítám