Hlavní obsah

Vyčleňte kousek zahrady pro děti

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od jara do podzimu zahrada ožije. Zatímco dospělí prahnou po klidu a relaxaci, malé děti si chtějí hrát, běhat, šplhat a dovádět. Jak na zahradě dokonale zabavit ratolesti?

Foto: KETTLER

Dětské červené pískoviště (2990 Kč) s rozměry: 147x147x20 cm je ještě v bílé a zelené barvě.

Článek

Nezbývá, než jim dopřát zábavu v podobě nafukovacích atrakcí, zahradních domečků, společenských her, pískovišť, tříkolek, hracích věží s houpačkou, a vybrat pro ně vhodné místo.

Foto: KIKA

Přístřešek (1490 Kč), š. 120, v. 160, h.120 cm ochrání děti před deštěm i před sluncem.

Foto: Kika

Domeček na hraní (3490 Kč) o rozměrech 114,5x116,5x86 cm, s jednoduchou a praktickou montáží, se hodí především pro venkovní užití.

Na všechny hry ale nestačí jen trávník, proto vyčleníme na zahradě koutek pro děti, kde vymodelujeme různé typy terénů. Děti mají rády rovnou plochu na malování křídami, ale milují i klikaté cestičky pro jízdu na tříkolce.

Foto: KIKA

Skládací nafukovací hrad (1390 Kč) o rozměru 140x150x190 cm, s bezpečnostním ventilem včetně dvou basketbalových míčů. Nosnost je 80 kg.

Foto: KETTLER

Motokára Imola Air (5990 Kč), šlapací autíčko pro děti od 4 let, nabízí v novém hávu i dnešní generaci malých závodníků svůj letitý standard – aktivně trávený volný čas s kupou skvělých zážitků.

Foto: KETTLER

Tříkolka Startrike (2190 Kč) je vozítko pro děti od 2 let, které jim dopřává nejen volnost pohybu, ale zábavnou formou zároveň rozvíjí jejich motorické schopnosti. Nastavitelnou vodicí tyč ocení rodiče.

Foto: KETTLER

Dětské odrážedlo Speedy 10 (1290 Kč) umožňuje i těm nejmenším dětem volný a nezávislý pohyb, díky němuž hravě prozkoumávají svět kolem sebe a získávají větší sebedůvěru. Robustní konstrukce je výškově nastavitelná a nanejvýš bezpečná.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Dětský pokoj má být hravý a bezpečný

Při zařizování dětského pokoje pro předškoláka zohledňujeme finance a design, ale také rozvoj dítěte. Důležité jsou proto barvy, nápad, dostatek úložných...

Letos frčí na zahradě nábytek z hliníku

S jarem v plném proudu přicházejí i dlouhé večery strávené na zahradě. K venkovnímu stolování patří hlavně pohodlný zahradní nábytek. Jaké jsou nejmodernější...

Výběr článků

Načítám