Hlavní obsah

Letos frčí na zahradě nábytek z hliníku

Právo, Gisela Růžičková

S jarem v plném proudu přicházejí i dlouhé večery strávené na zahradě. K venkovnímu stolování patří hlavně pohodlný zahradní nábytek. Jaké jsou nejmodernější trendy?

Foto: KETTLER

Za zahradní sestavu Beach Lounge - hliníkový nábytek s umělým výpletem - zaplatíme: křeslo (díl s područkami): 18 990 Kč; křeslo (vnitřní díl): 14 990 Kč; křeslo (rohový díl): 20 990 Kč; konferenční stolek: 6990 Kč; stolička: 7990 Kč

Článek

K představě posezení na zahradě či terase patří neodmyslitelně pohoda a svoboda pohybu. Přesně to jsou synonyma pro nový zahradní nábytek - tzv. lounge sestavy.

Letošním hitem je zahradní nábytek z hliníku. Své příznivce si našel z několika důvodů. Je lehký, vyžaduje minimální údržbu a vyrábí se v mnoha variantách, např. v kombinaci s textilním výpletem, umělou hmotou či umělým výpletem.

Foto: STERN

Zahradní souprava Apollo je vyrobena z hliníku v kombinaci s textilenem. Hliník vyniká nízkou váhou i příjemnou cenou, textilen je vlákno obalené kvalitním umělým materiálem vytvářejícím síťovinu.

Foto: STERN

Zahradní nábytek TOP v kombinaci hliníku a textilenu se snadno udržuje (pouze jarovou vodou), nezahřívá se, nemění tvar ani barvu a může zůstat celoročně venku.

Při posezení se můžeme komfortně posadit a užívat si tak cenné chvíle odpočinku. Konstrukce těchto sestav je nižší a širší, než je u zahradního nábytku obvyklé. Proto se v něm snadno uvelebíme.

Foto: STERN

Nábytek od ověřené značky vybíráme i z toho důvodu, že lze časem dokoupit další prvky - podnožky, lehátka - a vytvořit ucelenou kolekci, nikoli míchanici stylů.

Mezi neodmyslitelný doplněk sestav patří podušky a polštářky. Jejich kombinací rychle změníme vzhled zahradního posezení podle příležitosti, ročního období i nálady.

Foto: KETTLER

Pohodlná a elegantní zahradní sestava Lakena (44 990 Kč), nabízí příjemné posezení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám