Hlavní obsah

Letos jsou trendy vánoční dekorace ve vkusných tlumených barvách

Novinky, tnk

V době kýčovitých přezdobených umělých stromků touží řada lidí po návratu k tradicím a tak není divu, že se do kurzu dostávají tradičněji laděné dekorace. Vkusně a elegantně interiér ozvláštní tmavě zelená, temná fialová a nesmí chybět karmínově rudá, která k Vánocům neodmyslitelně patří.

Článek

Moderní jsou letos barvy, které ladí s přírodními dekoracemi - s jehličím, proutím a hlavně se dřevem. Jde předně o tlumené barvy a temnější odstíny fialové, zelené a červené. Nemusíte se bát ani jejich kombinace - pokud je namixujete, bude interiér působit pestrým a živým dojmem.

Fialová barva je barvou magie a tajemna, štědrovečerní tabuli tak dodá spirituální atmosféru. Doplňky ve fialové je vhodné kombinovat s dekoracemi z kovu, ozdobami se stříbřitým leskem nebo s tmavšími ubrousky a prostíráním či plstěnými závěsnými aplikacemi.

Pokud žijete ve městě a toužíte si o Vánocích plně užít přírodních dekorací - smrčku, ozdobených jedlových větviček apod., můžete dojem z nich podpořit stolováním laděným do tmavě zelené barvy, která uklidní oči a přinese do interiéru ducha přírody. Doplňky v zelené barvě ideálně ještě slaďte s dřevěnými miskami a prostíráním z ratanu.

Pokud chcete, aby vaše Vánoce byly v opravdu tradičním duchu, pak vsaďte na červené doplňky - sklenice, mísy apod. Vynechte ale kýčovité zlaté lemování a jiné aplikace. Letos je v kurzu jednoduchost a střídmost.

Rudých doplňků se každoročně nabízí velké množství. Výhodou je, že je většinou můžete využít k výzdobě interiéru i na Valentýna.

Jednoduchost a střídmost sluší každému interiéru. Zkuste si letos odpustit umělé mašle v nepřirozeně křiklavých barvách a dekorujte interiér těmi látkovými. I klasický vítací věnec můžete zvolit v jednoduchém a střízlivém stylu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám