Hlavní obsah

Designové stojánky na dotykové telefony slušivě zpestří každý interiér

Novinky, tnk

Některé stojánky na moderní dotykové telefony se mohou stát efektní interiérovou dekorací, která navíc slouží své funkci. Řada stojánků zapadne do interiéru zařízeného v retro stylu. Jednoduché masivní skleněné stojánky zase doladí moderní minimalistický interiér. Nejvíce se pochopitelně výrobci soustředí na nejpopulárnější telefon současnosti - iPhone od Applu.

Článek

Telefon se stal jednou z nejdůležitějších osobních věcí, které máme. I v interiéru by tak měl mít své místo na stojanu, který nám umožní telefon rychleji najít a mít větší komfort při jeho užívání.

Působivou řadu stojánků s názvem Eggoist navrhl český designér Rony Plesl. Stojánky jsou vyráběny z novoborského křišťálového skla ve dvou barevných variantách. Vnitřek stojánku tvoří bílé nebo černé skleněné vejce. Stojánky tak zapadnou do moderních minimalistických i futuristických interiérů.

Pokud chcete zvolit stojánek do tradičněji zařízeného interiéru, můžete vsadit na  typ, který zároveň slouží jako klasický telefon. Stačí na něj jen připojit dotykový telefon.

Foto: Profimedia.cz

Obal na iPhone z udělá z mobilního telefonu klasický.

Ve stylu osmdesátých let je navrženo i sluchátko k dotykovému telefonu nebo stojánek, ve kterém telefon vypadá jako zastaralá vysílačka.

Starší generace možná ocení stojánek se zesilovačem zvuku. Vyzvánění je tak slyšet mnohem hlasitěji. Ocení ho i milovníci poslechu hudby na dotykových telefonech.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám