Hlavní obsah

Specificky upravený double decker v sobě ukrývá luxusní ubytování s vířivkou

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi milovníky klasických britských dvoupatrových autobusů a jste ochotni si připlatit za noblesní ubytování? Pak právě vám možná udělá radost speciálně navržený double decker z Manchesteru, kde vám kromě dopravy nabídnou vskutku luxusní bydlení se vším všudy.

Foto: Profimedia.cz

Na první pohled by málokdo věřil, že se uvnitř ukrývá luxusní vybavení.

Článek

Chcete v dohledné době navštívit Manchester, hledáte opravdu luxusní ubytování a nelpíte na klasickém hotelu? Pak rozhodně neváhejte a vyzkoušejte pronájem luxusního britského dvoupatrového autobusu, který vám nabídne veškeré možné pohodlí a ještě vás proveze po zajímavostech tohoto významného města v regionu severozápadní Anglie.

Toto ubytování nabízí firma Eventful Stays Ltd., která pomáhá turistům a zájemcům s výběrem ubytování po celé Británii. Pro zákazníka najdou specificky požadované ubytování přesně na míru podle představ a přání.

Autobus vypadá na první pohled vcelku běžně, po bližším prozkoumání v něm ale najdete veškeré vymoženosti luxusního života i nejmodernější technologie. Nabízí ubytování až pro pět osob. První noc stojí 2000 liber (cca 54 000 korun), každá další pak 1500 liber (40 500 korun).

Foto: Profimedia.cz

I do nevelkého prostoru se dá vměstnat velmi pohodlná postel.

Pokud se obáváte nedostatku místa, kam byste se uložili, tak to rozhodně nemusíte. V nabídce jsou dvě královské postele pro dvě osoby a jeden rozkládací gauč, který se ale v pohodlí se svými většími konkurenty rozhodně nedá zahanbit.

Foto: Profimedia.cz

Pohodlí je na prvním místě.

Nic nebude chybět ani čistotným cestujícím, je zde koupelna se sprchou a WC. Součástí kuchyňského vybavení je multifunkční trouba, chladnička na víno či pivo a také pohodlný bar.

Pro vyznavače moderní techniky je tu velká HD televize nebo herní konzole s dostatkem herních titulů.

Foto: Profimedia.cz

Ve vybavení nechybí ani kvalitní televize nebo herní konzole, na své si přijde tedy téměř každý.

Skutečnou třešničkou je pak střešní vířivka, ve které se můžete pohodlně rozvalit. Ani opalování zde není tabu. Při projížďce za krásného počasí jsou k dispozici pohodlná lehátka, při velkém vedru je v pohotovosti připraven výrobník zmrzliny a příjemná klimatizace.

Foto: Profimedia.cz

Horní otevřené patro nabízí luxusní vířivku.

Reklama

Výběr článků

Načítám