Hlavní obsah

Superluxusní toaleta ohromí cenou i hi-tech vychytávkami

Chcete-li si pořídit do domácnosti luxusní kousek, který zaručeně ohromí každou návštěvu, zapomeňte na drahou sedačku nebo obraz. Větší jistotou je toaleta Numi od značky Kohler. Ohromí nejen cenou (v přepočtu 104 157 korun), ale i na záchod nezvyklým počtem hi-tech vychytávek.

Článek

Pokud si už návštěvu toalety neumíte představit bez studeného prkénka, zeboucích nohou a vlhké šňůry od splachovadla, tak si Numi nepořizujte. Žádný z těchto nostalgických zážitků vás s ní totiž nečeká. Toaleta za sto tisíc se ovládá dálkovým ovládáním s dotykovým displejem, který je klíčem k jiné "zábavě".

Pouhým dotykem na displeji ovládáte ekologicky příznivé dvojí splachování, výsuvný bidet, či sušení. Nelibý zápach, který by mohl požitek z použití WC zkazit, okamžitě eliminuje zabudovaný deodorant, píše server NyTimes.

Už nikdy se nebudete muset rozčilovat, že prkénko po předchozím návštěvníkovi zůstalo nahoře. "Toaleta má intuitivní automatické otevírání a zavírání poklopu. Pro muže je zde pak speciální místo, kam položí nohu a automaticky se zvedne i prkénko," prozradil "otec" výrobku Kohler.

Návštěva toalety může být zábava

Sešmatlaný kobereček, jenž vás až doposud chránil před zeboucí dlažbou, můžete zahodit vysokým obloukem. Jediný dotyk a zespodu superluxusní mísy se začne linout příjemné teplo, jež pomalu obejme vaše prokřehlé nohy.

Pokud vám už teď připadá, že návštěva tohoto WC připomíná trochu relaxační proceduru, pak vězte, že celý váš pobyt na toaletě může provázet předprogramovaná relaxační hudba. Ta se automaticky spustí, jakmile se sám otevře poklop. Pokud ale máte jiný vkus, samozřejmě si můžete naladit své oblíbené rádio či pustit vlastní hudbu.

V reklamě na superluxusní toaletu za 6390 dolarů spolu nonverbálně komunikují muž se ženou v proskleném luxusním domě v Los Angeles. "Myslím, že diskutují," odhaduje smysl reklamy Kohler. "Ona říká, 'já chci tento dům.' On na to: 'Víš to jistě?' A hlavním důvodem, proč ten dům chce, je, že chce na záchod Numi."

Reklama

Související témata:

Související články

Oáza bydlení na okraji metropole

Majitelé energeticky úsporného domu považovali hezké místo za základní předpoklad spokojeného bydlení, a proto věnovali hledání pozemku velké množství času....

Výběr článků

Načítám