Hlavní obsah

Lustry a hodiny z nepotřebných lahví zapadnou do barů i pánských pokojů

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přinášíme vám obrazovou inspiraci designérskými návrhy stvořenými z nepotřebných lahví. Výsledky designérské tvořivosti (lampy, lustry, hodiny) přitáhnou pozornost svými nevšedními tvary a zapadnou do řady interiérů barů, hospod a pánských pokojů.

Článek

Většina designérských návrhů z lahví slouží jako osvětlení. Ideální je na ně volit lahve z čirého skla, které působí čistým dojmem a nikoho neurazí. Jejich výhodou je, že se hodí prakticky do každého prostoru.

Někteří designéři si nechávají lahve pro své návrhy znovu vyrobit. Na letošním veletrhu Pragointerier New Design byly k vidění například lustry z různobarevných lahví. Ty je možné lehce sladit s ostatním zařízením interiéru.

Foto: Novinky

Lustr z lahví z letošního veletrhu bydlení.

Tento typ lustrů z nepotřebných lahví nejlépe vynikne v restauračních zařízeních - hospodách a barech všech typů. Osvětlení dokreslí atmosféru a bude vypadat vysoce originálně.

Foto: Novinky

Osvětlení z lahví v pražském baru.

Pokud chcete podobný typ lustru umístit například do dětského pokoje, volte raději osvětlení z lahví mlékovek, které nebudou design ostatního zařízení interiéru rušit.

Řada designérů nepotřebné lahve ještě různými způsoby tvaruje, taví a upravuje je podle svých fantazií.

Obyčejné lahve od piva nacházejí uplatnění jako hodiny. Zapadnou do interiérů pánských pokojů a jsou velkou inspirací pro všechny domácí kutily, kteří chtějí ušetřit za nákup lustru či hodin.

Foto: Novinky

Hodiny z lahví.

Soudobí designéři tak dnes obracejí svou pozornost i k předmětům, které už těžko najdou další využití, a zároveň už je na nich odvedeno dost práce. Za pozornost stojí i stoličky ze surových špalků dřeva. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám