Hlavní obsah

Hravé doplňky do interiéru pro milovníky lega

Novinky, tnk

I dospělí si někdy rádi připomenou dobu svého bezstarostného dětství, a tak si do interiéru pořizují designové kousky, které jim jejich hravé období stále připomínají. Ať už jde o příbory, květináče nebo rádia, rozhodně v prostoru pobaví a dodají mu neformální charakter.

Článek

Malé legové kostičky, které se dají libovolně skládat dohromady, si asi z dětství pamatuje nejeden dospělý. Oblibu si známá skládanka u řady lidí zachovává i do pozdějšího věku, čehož důkazem jsou právě tyto návrhy. Plastová hmota a výrazné syté barvy interiér rozjasní a oživí.

Návrháři vytvořili i lampičku na noční stolek ve tvaru jedné malé čtvercové kostky, která je ve hře základem kompatibilního skládání dílů.

Pokud nechcete, aby byl váš byt či dům přehlcen barvami, kterými dílky této skládanky přímo hýří, zkuste zvolit jednotnou barvu. Vytvořit si obal na květináč je určitě praktické i zábavné zároveň.

Foto: Profimedia.cz

Květináče vzniklé z lego kostek v bílé barvě v interiéru pobaví.

Ti, kdo chtějí, aby barevné detaily opravdu vynikly, je mohou v domácnosti využít na kontrastní ploše. Šedý či černý povrch dá stavebnici plně vyniknout. Fantazii se meze nekladou, v zahraničí se skládankou spravují i zdi.

Foto: Profimedia.cz

Zajímavý detail z kostek lega, které doplnily chybějící část stěny.

V kanceláři pobaví skládané flash disky z kostek lega nebo i myš ve tvaru delší kostky. Plastiková stavebnice z Dánska tak může podpořit kreativitu i na pracovišti.

Nápadům se meze nekladou, a pokud je právě tato skládanka vaší oblíbenou dětskou hrou, klidně si s ní vyhrajte i v interiéru. Ten by měl odrážet osobnost svého majitele a dovolit hostům, aby ho na návštěvě poznali skrz bytové zařízení blíže.

Anketa

Bavily by vás detaily v interiéru z Lega?
Ano
73,3 %
Ne
26,7 %
Celkem hlasovalo 566 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám