Hlavní obsah

Nevšední budíky slouží jako toaster, světlo i ragbyový míč

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malé interiéry si často žádají kompromisy, které ale díky nápadům dnešních designérů nemusí být vždy na škodu funkčnosti domácnosti. Mezi letošní nejzajímavější nápady bezesporu patří budíky, které zastanou více funkcí. Hned po ránu třeba nabídnou teplý toast nebo poslouží jako lampička na čtení.

Foto: Profimedia.cz

Budík ve tvaru vepře, který k snídani sám připraví slaninu.

Článek

Budík, který připravuje toasty i slaninu přímo k posteli, se zapne vždy deset minut před probuzením uživatele a začne s přípravou pokrmu. Využijí ho lidé, kteří ráno spěchají do práce a nemají čas na snídani.

Foto: Profimedia.cz

Toaster tohoto druhu pobaví i hosty na večírku.

Budík je vybaven boxem, do kterého vložíte plátky slaniny, šunky nebo chleba. Box je omyvatelný v myčce.

Foto: Profimedia.cz

Slanina k snídani je připravená hned po probuzení.

Dalším zajímavým designovým nápadem je budík v kombinaci s lampičkou určenou na noční stolek. Večer tak slouží ke čtení, a pokud člověk ráno vstává za tmy, ocení příjemné probuzení nejen zvukem, ale i světlem.

Spotřebič vydává měkké světlo, které zároveň dodá ložnici intimní atmosféru. Intenzitu světla je ale možné zvyšovat nebo naopak snižovat podle potřeby.

Originálním nápadem jsou i budíky, kterými můžete po probuzení hodit na stěnu. Lidem, kteří jsou po ránu rozmrzelí, umožní vybít si negativní emoce, ostatní pobaví a umožní jim se po probuzení trochu protáhnout.

Praktickým tipem je i budík, který zároveň slouží jako meteostanice. Hned po probuzení tak uživatel získá informace o tom, jaké tento den bude počasí a může si jít rovnou vybrat oblečení do práce.

Multifunkční spotřebiče mají velkou výhodu v tom, že místo dvou výdajů do předmětů vás vyjdou o něco levněji a navíc také šetří často drahocenným prostorem ve stísněných interiérech.

Anketa

Který budík byste v domácnosti ocenili?
S toasterem
29,7 %
S lampou
39,1 %
Ve formě míče
14,7 %
S meteostanicí
16,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 320 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vybrat správný vysavač

Jestli nám dosloužil vysavač, nebudeme mít jednoduché rozhodování. Výběr je veliký! Proto se při koupi nového vyplatí posuzovat takové parametry, jako jsou...

Výběr článků

Načítám