Hlavní obsah

Tipy na valentýnské dárky: foto doplňky a dekorace s romantickými motivy

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete svou drahou polovičku potěšit na Valentýna nebo na první májový den něčím osobním, zkuste jí nechat vyrobit kalendář nebo fotoknihu z fotek, které jste pořídili během společně příjemně strávených chvil. Stejně tak poslouží i digitální fotorámeček nebo interiérové dekorace, do kterých nahrajete nebo vsunete fotky.

Článek

Fotokalendář je osobním a kreativním dárkem, který je velmi originální a v interiéru potěší. Můžete použít svoje fotky, nebo naopak její či jeho, popřípadě fotky z dětství.

Kalendář vytvoříte buď tak, že si ze stránek společnosti, která výrobu těchto kalendářů nabízí, stáhnete speciální program nebo fotky rovnou donesete do fotostudia. Program je tak intuitivní, že nebudete muset číst žádné manuály. Stačí vybrat digitální fotky z archívu a umístit je do šablony v programu.

Cena kalendáře je závislá na velikosti a typu zvoleného kalendáře. Můžete zvolit nástěnný, stolní (v rozměru 29,7 x 10,5 cm) či plánovací přesně na tolik dní, kolik zbývá do konce roku. Nástěnný kalendář z vlastních fotek vyjde cca na 350 - 500 Kč.

Fotokniha připomene romantiku

Využít můžete i fotky z dovolené a nechat z nich vytvořit fotoknihu. Fotky si tak můžete v klidu prohlížet a vzpomínat. I takový dárek na sv. Valentýna rozhodně potěší. Ideální je vybrat fotky ze svatební cesty, z dovolené apod.

Po vytvoření grafického návrhu následuje objednávka tisku kalendáře a volba designu. Ten volte co nejjednodušší. Na výběr můžete mít i variantu s motivem srdcí. Většinou jde ale o kýčovitý design, který interiéru na estetice nepřidá. Romantickému vyznění naopak bude svědčit černobílé provedení.

Foto: Profimedia.cz

Deset chlapíků ze zahraničí se se nechalo inspirovat dívčími kalendáři a nafotili vlastní kalendář pro své drahé polovičky.

Součástí fotoknihy mohou být i romantická místa, na kterých jste spolu byli. Dominantní by ale měly být portréty, na kterých můžete svou druhou polovičku i překvapit nevšední módní stylizací.

Stejně můžete potěšit i moderním hitem - digitálním fotorámečkem, do kterého nahrajete romantické fotky. Výhodou je, že fotky si může obdarovaný kdykoliv měnit, takže ho pohled nezačne nudit.

Zajímavým tipem jsou i interiérové doplňky, do kterých můžete vložit fotky. Ať už jde o klasické rámečky na fotky s romantickým designem nebo nástěnné hodiny apod.

Pro dekorování můžete použít i fotky oblíbených květin svého protějšku nebo fotek míst, kam by si přál se podívat.

Nápaditě zarámované a uspořádané fotky mohou v interiéru hrát roli paravánu, zástěny nebo mohou sloužit i jako dekorativní prvek hodin, věšáku apod.

Ne nadarmo se říká, že osobní dárky jsou těmi nejlepšími. Pokud dobře využijete materiál, který máte v podobě fotografií, určitě svou drahou polovičku na svátek zamilovaných mile potěšíte.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám