Hlavní obsah

Multifunkční domácí zrcadlo informuje o počasí, váze i odjezdu vlaku

Novinky, tnk

Multifunkční koupelnové zrcadlo nové generace zobrazuje informace o počasí, které po ránu řada lidí ocení. Digitální technologie umožňuje zobrazit i měsíční statistiku vývoje tělesné hmotnosti a zrcadlo má řadu dalších zajímavých funkcí, které v budoucnu mají přispět k většímu komfortu v koupelnách.

Článek

Zrcadlo zároveň funguje i jako obrazovka, na které je možné si přehrát film díky Wi-Fi připojení. Zabudované reproduktory poskytují uživatelský komfort a hudba v koupelně se tak stává díky zrcadlu samozřejmostí.

Zrcadlo funguje jako malý počítač. Dokonce umožňuje psát vzkazy svým blízkým prostřednictvím sociálních sítí. Po ránu zobrazí i minuty, které zbývají do odjezdu vlaku do zaměstnání.

Zrcadlo je interaktivním oknem do digitálního světa

Předností interaktivního zrcadla jsou jednoduché elegantní linie, díky nimž zapadne do většiny koupelnových prostor. Vysoce reflexní zrcadlo je oknem do digitálního světa. Je možné na něm po ránu zhlédnout novinky ve zpravodajství.

Patentované zrcadlo má rozměry 80 x 50 x 5 cm a je možné jej instalovat kdekoliv, kde je připojení WiFi, LAN.

Příkon zrcadla je 280 W, spotřeba v pohotovostním režimu: <0,15 W. Teplota okolí se může pohybovat v rozmezí 5 ° C až 40 °. Míra možné vlhkosti okolí odpovídá vlhkosti v běžné koupelně.

Tento domácí doplněk v koupelně funguje díky nezamlžovací technologii. Nezamlžovací zrcadla s topnou folií se už stala realitou i u nás a v koupelně podstatně zvyšují pohodlí.

Sen o kouzelném zrcadle z pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků se tak záhy stane skutečností. Zrcadlo se má začít prodávat už letos v prosinci. Bude ale k mání opravdu jen pro královnu. V přepočtu totiž přijde na cca 145 tisíc Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám