Hlavní obsah

Skládací modulární nábytek je zábavný a šetří místo

Novinky, Kristýna Křížová

Velké změny v interiéru jsou většinou dost nákladné. S modulárním nábytkem, který je možné lehce přestavovat, tomu tak ale není. Naopak je vymyšlen právě pro ty povahy, které rády a často mění své domovy podle aktuálních nálad a prostorových potřeb. Takový nábytek připomíná skládačku puzzle a je nejen praktický, ale i zábavný.

Článek

Regál Ecco byl navržen pro Artelano  a vznikl z recyklovaného materiálu pocházejícího z udržitelných zdrojů. Sestavuje se bez šroubů, jednoduchým propojením složek.

Tento designový kousek, který připomíná sedmdesátá léta, je možné použít jako dělicí příčku, knihovnu nebo jako libovolný úložný prostor.

Dalším zajímavým tipem je skládačka sedacího nábytku Fatboy Avenue. Jde o interaktivní, modulární sedačky ve tvaru kostek, které můžete libovolně sestavovat do vybraných tvarů - kruhů, čtverců, smyček atp.

Ti, kteří milují skládačky jistě ocení i inovativní nápad - pohovku, kterou je možné rozložit na patrovou postel. Jmenuje se Doc XL a disponuje patentovaným mechanismem, který z ní umožňuje složit plnohodnotnou palandu.

Zaujme i postel, kterou můžete hravě přetvořit v pracovní kout s policí nahoře. Takové řešení je ideální do stísněných prostor.

Zaujme i rozhládací pohovka a sedák v jednom, který sice rozhodně nevyniká pěkným designem, ale v interiéru rozhodně šetří hodně místa.

Dalším zajímavým modulovým systémem jsou skladovací jednotky Infini. Jsou lehké, úsporné, flexibilní a hlavně hravé.

Skládací nábytek ušetří místo v malých prostorech a navíc umožní příjemnou změnu interiéru kdykoliv si zamanete. Navíc jsou takové skládačky zábavné a překvapující. Studentský pokoj se tak může rázem změnit v přátelský prostor jako stvořený pro velký večírek.

Anketa

Dáváte přednost modulovému nábytku?
Ano, je praktický.
25 %
Ano, líbí se mi a baví mě.
25 %
Ne, většinou se mi nelíbí.
25 %
Ne, je dražší než klasický.
25 %
Celkem hlasovalo 5977 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Malostranská beseda opět září novotou

Dějiště mnoha koncertů a dalších kulturních akcí, budova Malostranské besedy, se dočkala zásadní investice. Nákladem více než 200 miliónů korun byla kompletně...

Výběr článků

Načítám