Hlavní obsah

Miny, vrtule a fotbalové míče jako inspirace pro designové kousky do pánských pokojů

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Inspiraci se meze nekladou a interiérové doplňky připomínající miny, vrtule nebo fotbalové míče jsou toho skvělým důkazem. Nebezpečný design dodává interiéru na dramatičnosti a zároveň vyniká neotřelým vzhledem, který potěší hlavně mužskou část populace. Přinášíme vám tak inspiraci na vánoční dárky pro pány.

Článek

Nový kompaktní zábavný nástroj v podobě keramické nádoby se čtyřmi poháry na saké je návrhem Alexandera Purcella, produktového designéra z Los Angeles. Je to jeden ze zajímavých designových kousků, kterým potěšíte na vánoce mladé muže, co si nepotrpí na něžné dekorace a jemné motivy.

Nádoby na tradiční japonský nápoj je možné úhledně uklidit na ostny konvice. Vyrábí se ve čtyřech barvách, v bílé, oranžové, modré a černé.

Minové kalíšky na vajíčka s dvojitým termosystémem

Dalším fascinujícím kouskem do bytu jsou stojánky na vajíčka s příznačným názvem "Mina" a s důmyslným dvouplášťovým termosystémem.

Prodávají se v bílé a platinové barvě s bílým středem. Po odklopení získáte dva podstavce na vajíčka. Tyto zajímavé kousky pocházejí z dílny designéra Daniela Piršče.

V pánském pokoji budou dobře vypadat i kousky inspirované leteckými vrtulemi. Větráky či jiná osvětlení dodají interiéru na dramatičnosti.

Nevšedním tipem na dárek jsou i vrtule v dřevěném provedení, které přinesou do interiéru ducha starých časů.

Při výběru vrtule nezapomeňte prostor, do kterého ji kupujete, nejprve změřit. Některé výstavní kousky totiž mají i přes dva metry.

Fotbalové fandy potěší interiérové kousky v podobě míče

Pánové, kteří fandí fotbalu zase možná uvítají sedací vak v podobě fotbalového míče. Možná právě v něm najdou pohodlí pro sledování oblíbených zápasů.

Vánoční dárky pro pány je dobré vybírat podle jejich zájmu, pokud má být dárek opravdu výjimečný, je třeba sáhnout po nevšedním designu, který potěší i pobaví zároveň.

Anketa

Je podle váš těžší kupovat dárky do bytu mužům nebo ženám?
Ženám, jsou náročnější.
25 %
Dámám, z jimého důvodu.
25 %
Mužům, nábytek je tolik nezajímá.
25 %
Pánům, z jiného důvodu.
25 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2524 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám