Hlavní obsah

Moderní lustry tvarem připomínají lampiónky, molekuly a krystaly

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přinášíme vám ochutnávku z veletrhu v Miláně, který každoročně představuje ty nejžhavější novinky v oblasti interiérového vybavení. Pokud chcete jít s dobou nebo si jen pořídit něco nevšedního a zajímavého, inspirujte se.

Článek

Trendem pro příští sezónu už nejsou imitace křišťálových lustrů, ale jde o netypické osvětlení ve tvaru lampiónků, molekul a krystalů.

Na veletrhu bylo patrné, že stále pokračuje trend fascinace obyčejnými žárovkami, které slouží jako lustry. O těchto zajímavých osvětleních a o historii klasické žárovky se více dočtete zde.

Milánský veletrh

V oblasti nábytkového designu jde o nejdůležitější přehlídku v celé Evropě. Důležití výrobci a designéři prezentují svě nejnovější návrhy a výrobky na obrovském výstavišti postaveném ve Rho Fiera nedaleko od Milána. Letošní 48. ročník tak opět prezentuje ty nejžhavější interiérové novinky a trendy od známých i neznámých návrhářů. Součástí  veletrhu je sekce i Salone Satellite, kde se prezentují studenti designérských škol, můžete si tak prohlédnout i studentské práce a první návrhy nadějných tvůrců.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám