Hlavní obsah

Stylové podložky a stolky pod notebook zajistí pohodlí a šetří páteř

Novinky, tnk

Stolek pod notebook by v moderní domácnosti neměl chybět, díky němu je totiž práce s přenosným počítačem mnohem pohodlnější. Dá se pak používat například u televize, na gauči nebo za pomoci speciálních polštářů naprosto kdekoliv, vleže na břiše i na zádech.

Článek

Klasikou jsou skládací stolky na notebooky. Ty mají na spodním okraji nosné desky umístěny páčky, které zafixují notebook v dané poloze, nebo jimi lze nastavit stůl přesně pro velikost notebooku. Skládací nohy umožňují stolek složit do deskovitého tvaru. Takový stolek je vyroben z hliníku a z plastu, takže je i lehký, váží jen půl kila.

Stolky koupíte v mnoha barevných variacích.

FOTO: Modom

Stolek můžete využívat pohodlně doma, na konferenčním stolku, v sedací soupravě, v křesle, v posteli, na koberci i na zahradě. Hlavní výhodou je, že si přitom nedeformujete krční páteř.

Oblibu si získávají i lákové podpěrky pod notebook, které jsou vyrobeny z tzv. pružné pěny. Další možností, jak lze pohodlně pracovat na notebooku je využít speciální polštář, který podpírá hlavu. Takový polštář je vyroben z uretanové pěny, která se dokonale přizpůsobí tělu.

Praktický stolek ze dřeva seženete za cenu cca 450 Kč.

FOTO: www.softcom.cz

Podpěra pod notebook má tvarovatelnou spodní část, takže dobře drží na klíně nebo jiném nerovném povrchu. Pořídíte ji cca za 400 Kč.

FOTO: Novinky.cz, Ikea

Polštář Easy přijde cca na 2 500 Kč.

FOTO: Modom

Výška polštáře je jednoduše nastavitelná, a ten může být použit jako opěrka zad na posteli či v křesle například při sledování televize, atd. Pohodlí na polštáři i při ležení ocení zvláště ti, kteří se potýkají s problémy s páteří a bolestmi zad.

Další zajímavou pomůckou k notebooku  je speciální police, na níž počítač položíte a nabijete. Pak si jej zase můžete odnést kamkoliv je libo.

Vlevo: sekretář s kabely ukrytými v zadní části (cca 3 700 Kč). Vpravo: police na notebook se skrytou přihrádkou na kabely (cca 1 300 Kč).

FOTO: Novinky.cz, IKEA

Praktické stolky a police na notebooky by dnes neměly chybět v žádné moderní domácnosti. Uvítají je hlavně studenti a lidé, kteří potřebují být kvůli práci neustále k zastižení.

Anketa

Pracujete na notebooku i v posteli?
Ano.
75,8 %
Ne.
24,2 %
Celkem hlasovalo 1227 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám