Hlavní obsah

Barevná snídaně dodá energii a dobrou náladu na celý den

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se příroda pozvolna probírá ze zimního spánku, náš stůl může během snídaně rozkvést nejveselejšími barvami už teď.

Článek

Ať už naservírujeme čaj do velkých barevných hrnků či hrnků s květinovými motivy, nebo třeba použijeme vtipné obaly na čerstvě uvařená vajíčka. Při nejdůležitějším jídle dne nám barvy zaručeně zlepší náladu. Přidat můžeme jemné květinové dekorace s jásavou červenou a dalšími svěžími odstíny, a tak příchod jara alespoň trošku urychlíme...

:.Obaly na čerstvě uvařená vejce z plstěné látky ve tvaru tulipánků probudí každého ze zimního spánku. Ve dvou barevných kombinacích (6 kusů o velikosti 5x8 cm za 230 Kč, Tchibo).

FOTO: Archiv firmy Tchibo

:.Robustní pákový odšťavňovač BAR CRAFT z černé litiny nebo nerezu oceníme každý den (2890 Kč, Naoko) - vlevo. Mixér na výrobu míchaných nápojů má dva rychlostní stupně. Pro jednoduchou manipulaci je hlava výklopná. Nádoba má objem 450 ml (800 Kč, Tchibo).

FOTO: Archiv firmy Tchibo a Naoko

:.Obří hrnky z porcelánu o objemu cca 600 ml lze mýt v myčce. Na výběr jsou v květinovém vzoru nebo červené (cena za 2 ks 300 Kč, Tchibo).

FOTO: Archiv firmy Tchibo

:.Misky Vongole jsou k dispozici ve čtyřech velikostech. Kromě bílé barvy si můžeme vybrat i ze dvou odstínů zelené (podle rozměru od 105 do 465 Kč, Krásný domov).

FOTO: Archiv firmy Krásný domov

:.Bez kuchařského nože Azza se u snídaně neobejdeme (délka 13 cm, 388 Kč, Tescoma)- vlevo. Souprava Vivo Happy Hands Mood v kombinaci příjemných barev s vtipným motivem je jako stvořená pro chutnou snídani (kus od 195 Kč, Villeroy & Boch).

FOTO: Archiv firem Tescoma a Villeroy & Boch

:.Veselé a syté barvy hrnků na kávu Crazy Sweet se hodí na stůl hlavně v jarním období. Využít je můžeme na shaker, zmrzlinu nebo džus (podle výšky 85 a 105 Kč, Krásný domov).

FOTO: Archiv firmy Krásný domov

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám