Hlavní obsah

Trendy lednice, které za vás téměř myslí

Novinky, tnk

Nejnovější modely lednic disponují mrazákem, který není třeba odmrazovat, také jsou vyrobeny ze zvláštního kovu s kolaminem, díky němuž na jejich povrchu nezůstanou po dotyku žádné šmouhy ani otisky ušpiněných rukou. Udržování čistého povrchu už tedy není žádný problém. Podívejte se s námi na praktické lednice dnešních dnů.

Článek

Novodobá linie viditelně signalizuje také moderní konstrukční řešení. Nejnovější modely lednic obsahují funkci, která zabraňuje tvorbě námrazy, díky čemuž nebudete nikdy muset mrazák pracně rozmrazovat. Také už neplatí, že musíte mléčné výrobky a ovoce se zeleninou uskladňovat jen na určitých místech v lednici, což je velice praktické vylepšení.

Zbavit se bakterií v lednici je jednoduché

Antibakteriální systém, který potraviny a produkty v ledničce chrání před bakteriemi a plísní je u nových lednic samozřejmostí, lednici pak nemusíte čistit tak často. Pokud ale máte starší typ lednice, tak na bakterie nejlépe vyzrajete s klasickým Savem.

Potěší i elektronické ovládání. Chladnička, která má kromě LCD displeje také samostatné teplotní ovladače pro ledničku a mrazák. Nejmodernější zázraky techniky mají i zabudovaný například iPhone.

Pokud uvažujete o koupi nějakého podobného nového modelu lednice a nevíte kam s tou starou, tak se o jejím odložení více dočtete zde.

:. Efektní lednice s funkcí No Frost, zabudovaná do skleněného panelu.foto: Whirlpool

:. Průhledné šuplíky v lednici jsou praktické.foto: Electrolux, novinky.cz

. :. Pořídit si lednici s antibakteriální úpravou a netrápit se s plísněmi nemusí být finančně náročné. Tento model vyjde cca na 6 000 Kč.foto: Amica

:. Na digitálním LCD displeji nařídíte teplotu v lednici. Praktický je akustický varovný signál pro nedovření dveří. foto: Amica

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám