Hlavní obsah

VIDEO: Zařící domov díky nejtrendovější dekoraci současnosti - svítícím páskám

Novinky, tnk

Nejžhavější novinkou v dekoracích jsou stylové barevné svítící pásky, díky kterým se váš domov po zhasnutí změní ve velkou party. Máme pro vás tip jak svůj domov proměnit v prostor, který bude jako stvořený pro pořádání večírků, party nebo pro tanec. Nechte se inspirovat.

Článek

Pásky Light Tape jsou nejtenčím a nejjasnějším elektroluminiscenčním světlem na světě. Touto páskou můžete obalit téměř jakýkoliv povrch a to nejen interiér, ale i exteriér. Skvěle se hodí třeba na schody, které díky nim budou po zhasnutí viditelné a to se na party rozhodně hodí.

.: Na osvětlených schodech nikdo nezakopne.foto: Light Tape

Pásky zvýrazní jakýkoliv prostor, skvěle se hodí pro lehké osvětlení tmavých místností, díky nim upoutáte pozornost na místo, které chcete, aby bylo dobře viditelné.

.: Led-diodová páska uložená ve fixačním profilu.foto: Wenzel s.r.o.

Barvené ladění si můžete nechat navrhnout přesně podle vašich představ, standardem ale zůstává páska cca 3 cm široká s barevnými přechody. Dlouhá může být až 100 metrů, záleží ale na našich požadavcích.

Přecházející duhové barvy budou hosty na vašem večírku určitě bavit. Pokud chcete atmosféru ještě zdůraznit, pořiďte si i barevné svítící sklenice, více se o nich dozvíte zde. Na takový večírek jen tak někdo nezapomene.

.: Svítící sklenice na limonádu, ledový čaj apod.foto: gadgetworld.cz

A co když na pásku šlápneme? Tak se nic nestane, páska totiž neobsahuje žádné sklo ani jiná křehká vlákna. A provozní náklady jsou opravdu nízké (27 - 130 Wattů na metr čtvereční). Pásky jsou k dostání u autorizovaných prodejců po celém světě.

Reklama

Související témata:

Související články

Prostřete si vkusně stůl

Vkusně prostřený stůl - to je polovina úspěchu a uznání za zdařilou hostinu. Je jedno, zda se scházíme u příležitosti oslav životního jubilea, o vánočních...

Výběr článků

Načítám