Hlavní obsah

VIDEO: Domácnost s automatickými vymoženostmi pro naše pohodlí

Novinky, tnk

V některých domácnostech to dnes vypadá jako ve snu, který si nechávali zdát lidé před sto lety. Do domu vstupujeme díky otisku prstu, trouba nám sama připraví jídlo ve správné teplotě, křeslo zase vyšije masáž "přesně na tělo". A jak se žije s nejmodernějšími automatickými vymoženostmi v bytě? Přece pohodlně a jako ve snu, seznamte se s nimi.

Článek

V roce 1947 byla na trh poprvé uvedena automatická pračka. Od té doby se na trhu rok co rok objevují další a další přístroje, které mají za cíl jediné: zpříjemnit nám život a osvobodit nás od nudných činností.

Jak začíná den v automatické domácnosti dnes?

Vzbudí vás budík, který vám sdělí, kolik je právě hodin a co je za den, a navíc popřeje dobré ráno.

.: Nejmodernější budíky, vpravo nahoře: meteostanice, která s pomocí bezdrátového senzoru určuje venkovní i vnitřní teplotu, vám pak ukáže, jak se máte obléct.foto: Sony, Grungig, Meteoshop, novinky.cz

K snídani si upečete v troubě croisanty. No, upečete, vložíte je do trouby a ona vám sama určí stav pokrmu a odhadne jeho požadovanou a očekávanou teplotu, ukáže, jak dlouho se bude croisant péct eventuálně rozpékat.

.: Trouba, která nedělá potíže: stačí vložit potravinu a ona už si s ní poradí.foto: Whirlpool

Zatímco se vám připravuje snídaně, můžete si dát sprchu. V ní zařídíte několik důležitých věcí, protože zavoláte, kam potřebujete díky zabudovanému telefonu.

.: Sprchový kout ze zabudovaným telefonem, můžete si v něm i pustit rádio nebo své oblíbené CD (cca 140 000 Kč bez DPH).foto: Wodabath

Ušetříte tak nějaký čas, takže vám zbývá chvíle na příjemnou masáž v křesle, které vám namasíruje záda přesně, jak byste si představovali. Při nákupech nejmodernějších zařízení si ale dejte dvojnásob pozor na záruční doby a listy, elektronické novinky jsou totiž dost nákladné.

.: Až se budete vracet domů, čtečka vám otevře dveře po přiložení ukazováčku.foto: NEXT

Po snídani opouštíte dům, a až se večer budete vracet, nepoužijete klíč - ten už je minulostí, domů se dostanete díky otisku prstu ve fotobuňce. Užijte si vymoženosti naší doby, ušetříte díky nim čas, který pak budete moct strávit příjemnějšími aktivitami.

Reklama

Související články

Ornamentová mánie vládne interiérům

Přišla doba ornamentálních motivů, ozdobných detailů, které krášlí všechny představitelné bytové doplňky a dokonce nábytek, lampy, a najdeme je i na tapetách...

Moderní tapety hýří barvami

Tapety jsou znovu v módě. Skvěle vypadají jak na celé ploše stěn, tak v kombinaci s malbou. Moderní tapety přitom hýří neotřelými barvami, zajímavými...

Výběr článků

Načítám