Hlavní obsah

VIDEO: Nejžhavější novinky a trendy v bydlení

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veletrh bydlení, Pragointeriér, probíhá až do neděle na pražském Výstavišti. Ať už se jej rozhodnete navštívit nebo ne, tak pro vás máme zmapováno to nejlepší z novinek, které na veletrhu můžete objevit. A že toho není málo. Ohromí vás třeba biokrb nebo křeslo, které vás samo zváží a navrhne masáž přesně pro vás.

Článek

Milovníci novinek z oblasti ekologie si přijdou na své, na veletrhu se představuje doslova "žhavá novinka" - biokrb. Jedná se o novodobý krb bez komínu, který můžete umístit kamkoliv do interiéru. Vypadá stylově a nevydává žádný zápach.

S novodobým topením do koupelny ušetříte místo

Zaujala nás nabídka efektivního řešení topení, větrání a osvětlení v jednom. Jde o designovou novinku, která se běžně používá v interiérech v Austrálii. Nyní se toto praktické topení, svítidlo a větrák, objevilo i u nás a my pro vás máme rozhovor se specialistou, který vám efektivnost tohoto produktu, který šetří místo v koupelně, představí.

.: Koupelnové světlo s vyhříváním. Autor: Stream.cz

Pro opravdové požitkáře veletrh přichystal neodolatelnou novinku - křeslo, které vás samo zváží a navrhne vám "masáž přesně na tělo". Odpočinek je opravdu maximální - v křesle můžete téměř ležet.

.: Masážní křeslo. Autor: Stream.cz

Milovníci novinek z oblasti ekologie si opravdu přijdou na své. Na veletrhu se představuje doslova "žhavá novinka" - biokrb. Jedná se o novodobý krb bez komínu, který můžete umístit kamkoliv do interiéru. Vypadá stylově a nevydává žádný zápach.

Flexibilní svítící pásky ozvláštní každý interiér

Skvělou designovou novinku do interiéru jsou svítící pásky, které zapínáte za pomoci jednoduchého ovládání. Umístíte je třeba na schody a ve tmě tak bezpečně poznáte, kde se schody nacházejí. Výborně se hodí na každou párty, kterou u vás doma doslova rozsvítí. I světlo může s interiérem udělat divy.

.: Nejmodernější světlo na trhu. Autor: Stream.cz

Pozornost si také zasloužil pisoár bez vody, mozaikové parkety nebo nábytek, který roste s dětmi až do studentského věku. Zajímavostí letošního veletrhu je exotický nábytek, který na veletrhu prezentuje nejedna firma. Můžete si tak prohlédnout inspirativní interiérové kusy z Indonésie nebo z Thajska. Více o Pragointeriéru, jeho konání a doprovodném programu si přečtěte zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám