Hlavní obsah

Luxus nejen do koupelny: Solitérní vany

Novinky, Dana Kysučanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé si odedávna zdobili své domovy uměleckými díly. Možností máme celou řadu. Jednou z možných variant by mohla být vana solitérní, s dokonalým designem, který nepopírá svou původní funkci, naopak ji svými liniemi naplno vyhovuje.

Foto: Polysan, Právo

Solitérní vana Tess ve tvaru jemného oválu.

Článek

Solitérní vany jsou dnes oblíbeným vybavením luxusních koupelen, které svými prostorovými dispozicemi dovolí rozvinout jejich krásu a ojedinělost každé křivky.

Vana typu Herhis se svými ostrými hranami provokuje, vzbuzuje vášeň a dává jasně najevo, kdo je v koupelně dominantní. Naopak solitérní vana Tess působí díky oblým křivkám a jednoduchému oválnému tvaru jemně, celý interiér zklidní a vnese do něj harmonii.

.: Solitérní vana Herhis svými ostrými hranami provokuje. Polysan

Vanové solitéry lze zapojit více do života bytu či domu jejich zakomponováním na netradiční místo. V současnosti se objevuje nový trend umístit si vanu od renomovaného designéra třeba do své ložnice, a použít tak tento praktický kus „nábytku“ jako umělecké dílo, stvořené pro obdiv i příjemnou lázeň.

.: Solitérní vana Tess ve tvaru jemného oválu. Polysan

Tento posun odpovídá také dnešní architektuře otevřených a vzájemně propojených prostorů, prostupujících celou atmosférou interiéru.

.: Solitérní vana Tess vnáší do interiéru harmonii. Polysan

V poslední době se objevuje nový trend a to umístit takto luxusní vanu například do ložnice, či na terasu a dopřát si výjimečnou koupel podle vašeho gusta.

Reklama

Související témata:

Související články

Keramická dlažba promyšlená do detailu

Současný trend je nakloněn keramickým obkladům a dlažbám, takže podporuje jejich uplatnění v celém interiéru. Módní jsou dokonce keramické dlaždice na stěnách...

Výběr článků

Načítám