Hlavní obsah

Rodinný domek získal po rekonstrukci novou tvář i wellness koutek

Stále více lidí dbá na kulturu svého bydlení a interiér svého domova chce zařídit vkusně a nápaditě. Pro někoho je to zábava, ale někteří nevědí, jak se orientovat na trhu s bytovými doplňky a jak sladit jednotlivé styly a materiály. Výsledek pak nemusí odpovídat vysněným představám. Dnes již není neobvyklé využít služeb odborníka.

Článek

S pomocí bytového designéra se vyvarujete zbytečných chyb a výdajů. Výsledkem bude skvělý interiér s řadou důmyslných detailů.

V momentě, kdy se děti odstěhovali za studiem do Prahy, rozhodl se manželský pár ze středních Čech pro rekonstrukci svého rodinného domu. Jelikož si sami s proměnou nevěděli rady, oslovili manžele Tomíčkovi, aby jim s vybavením pomohli.

Místnosti, kde proběhly citelné změny, nyní vynikají především použitím kvalitních materiálů.

Vizitka
toto studio nabízí kompletní služby bytového designéra a zabývá se také návrhy produktového designu. V portfoliu představují ukázku autorského designu v oblasti nábytkářství, elektroniky a doplňků. Interiérové studio se řídí mottem: bydlení na míru není jen na míru prostoru, ale především na míru zákazníkovi.
Za firmou „toto studio“ se skrývají manželé Petr a Věra Tomíčkovi, kteří se bytovým a produktovým designem zabývají již od roku 2000. Oba jsou také vášniví fotografové.

Reklama

Související témata:

Související články

V bytě po rekonstrukci věčně vládne jaro

Mladí partneři bydleli v podnájmu, a jeho cena se pomalu zvedala. Rozhodli se proto, že budou raději investovat do vlastního. Objížděli Středočeský kraj,...

Výběr článků

Načítám