Hlavní obsah

Viladomy na Kavalírce lákají k bydlení v blízkosti přírodních památek

Bytový projekt v Praze 5 - Košířích v ulici Pod Kavalírkou má být dokončen v polovině roku 2010. Projekt má příjemné umístění - bytový dům navazuje na řadu prvorepublikových vil a nachází se v blízkosti řady přírodních památek, díky kterým je bydlení v této lokalitě nejen v blízkosti centra Prahy, ale umožňuje i každodenní vyžití pro rodiny s dětmi v přírodě. Pojďte se s námi na tento projekt podívat.

Článek

Nedaleko od metra Anděl a nemocnice Motol vyrůstá nový bytový projekt s názvem “Park Kavalírka”. Je zasazen do blízkosti Košířského parku a přírodní památky Skalky.

.: Park Kavalírka se nachází v blízkosti nemocnice na Homolce a nemocnice Motol.foto: Real Development

Bytový dům má být ve stylu “viladomů”, na Kavalírce tak budou k nastěhování dva patrové bytové komplexy se společným podzemním podlažím, ve kterém naleznete garážová stání a sklepy. Dohromady “Park Kavalírka” nabídne ke koupi 85 bytových jednotek.

Protože je umístění blízko přírody opravdu výjimečné, tak všechny byty budou mít balkony nebo terasy s výhledem do park a součástí některých bytů budou i prostorné předzahrádky.

Nejdražší jsou na Kavalírce byty v nejvyšších patrech, čím vyšší patro, tím dražší cena - platí se za výhled do krajiny.

A o jaké byty bude asi největší zájem?

Developerské projekty bytů se stále více zaměřují na menší byty. Podle odborníků je obecně největší zájem o byty s dispozicí 2+kk.

.: Projekt "Park Kavalírka" láká na panoramatický výhled na park.foto: Real Development

Pro ty, kteří se chtějí do bytu okamžitě nastěhovat a zaměřují se na koupi bytu v poslední fázi výstavby (a takových je většina) je podstatná kvalita řemeslných prací, také si potrpí na to, aby k bytové jednotce přináleželo povrchové parkovací stání nebo garáž v okolí nemovitosti.

Na kolik přijde byt 2+kk

Byt o žádané velikosti 2+kk ve druhém podlaží přijde na Kavalírce cca na 3 590 000 Kč, v 6. patře však byt o obdobné velikosti (cca 54 m²) přijde na 5 006 000 Kč bez DPH.

Garážové stání k němu dokoupíte za cenu od 240 000 Kč bez DPH a pokud si budete přát i sklep tak ten pořídíte za cenu 20 000 Kč za m² bez DPH.

Kvalitní obklady jsou samozřejmostí

Budoucí majitelé si potrpí na to, aby kupovaná nemovitost měla sklep, eurookna, kvalitní obklady a plovoucí podlahu. Budoucí majitelé také upřednostňují zajímavější a originálnější design interiérů.

Reklama

Související témata:

Související články

Netradiční pohled na město

Architektonické dějiny měst jsou oblíbenou četbou. Mají obvyklou strukturu a pro Evropu mají téměř jen dva možné začátky – města římského založení a města...

Výběr článků

Načítám