Hlavní obsah

V létě se otevře luxusní bydlení ve Špindlerově Mlýně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový polyfunkční bytový dům Savoy ve Špindlerově Mlýně nabídne letos od léta jak luxusní bydlení s malebným výhledem na okolí Krkonoš, tak v menší míře i komerční prostory a servis přilehlého stejnojmenného hotelu.

Článek

Pětipodlažní objekt s pěti samostatnými sekcemi A až E, včetně vlastních oddělených vstupů využívá tradičních mateirálů, zejména dřeva, které je tolik typické pro horská střediska. Barevné řešení je založené zejména na kontrastu dřeva a světlého zbarvení fasády v kombinaci se žulovým soklem.

Novostavba, která zahrne plochu 5 000 m2 bytových a nebytových ploch, bude vybavena 48 byty zhruba od 60 m2 až do 155 m2, většinou s balkonem. Podlahy obytných částí by měly být z dlažby a masivního dřeva.

.: Návrhy interiéru Foto: Savoy

V přízemí se budou nacházet prostory pro komerční využití a obslužné plochy. Podzemní garáže, které budou společné jak pro obyvatele bytového domu, tak pro hotelové hosty, nabídnou 61 parkovacích míst.

Poloha bytového domu, na břehu řeky Labe v nadmořské výšce 780 m nad mořem v v jednom z nejznámějších údolí Krkonoš, je určeno pro milovníky jak zimních sportů, tak i letní turistiky.

.: Pětipodlažní objekt má působit tradičně a luxusně zároveň. Foto: Savoy

Přilehlý Hotel Savoy po přestavbě nabídne téměř 40 pokojů s více než 100 místy. V budově by měly být také služby wellness – sauna, whirlpool a masáže. Přízemí hotelu bude zahrnovat dvě veřejnosti přístupné restaurace.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám