Hlavní obsah

Třetina administrativní budovy pod Vyšehradem pronajata

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nájemcem jedné třeniny administrativní budovy Victoria Vyšehrad se stala společnost OMV Česká republika, pronajala si zde na 1600 čtverečných metrů. První zaměstnanci se postěhují do kanceláří již v červnu příštího roku.

Článek

V říjnu 2005 OMV převzala síť čerpacích stanic Aral a stala se tak jedničkou českého trhu s nejvyšším podílem prodaných pohonných hmot. V České republice působí od roku 1991, přímo zaměstnává přes 100 pracovníků a nepřímo dalších 1800 lidí v rámci své rozsáhlé sítě 220 čerpacích stanic.

Podle Lubomíra Porubského z OMV nová budova vyhovuje firmě především proto, že je to exkluzívní místo s moderními kancelářemi.

Vyšehrad Victoria se nachází na kopci naproti Vyšehradu v těsné blízkosti hotelu Corinthia a Kongresového centra Praha. Sedmipatrová budova nabídne téměř 5 tisíc m2 kancelářských prostor, 346 m2 společných prostor a 48 parkovacích stání. Předpokládaný termín dokončení je druhé čtvrtletí roku 2008.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám