Hlavní obsah

Orco postaví v Rusku luxusní byty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Podle informací realitní firmy Cushman&Wakefield realitní společnost Orco Property Group plánuje v na okraji Moskvy postavit luxusní byty. Společnost již podepsala prostřednictvím svého fondu Endurance Fund dohodu v hodnotě 200 miliónů dolarů (3,8 miliardy Kč) o koupi 18,5 hektaru pozemků kolem luxusní jízdárny a jízdního klubu Otrada na okraji ruského hlavního města.

Článek

Poptávka po luxusním bydlení ve velkých ruských městech v posledních deseti letech díky vzkvétající ekonomice prudce roste. Ruskou ekonomiku podporují vysoké příjmy z vývozu ropy a plynu, které zvyšují disponibilní příjmy obyvatel a ti tak mohou více utrácet.

Podle průzkumu společnosti TNS Aisa provedeného pro GE Money Bank v srpnu a září Rusové bydlí spíše v menších bytech a běžné je také vícegenerační společné bydlení.

Na pozemcích kolem jízdního klubu, kde se konají velké závody v pólu, by měly stát luxusní byty, ale také hotel a lázně. Byty chce společnost pronajímat hlavně firmám. Podle agentury Reuters je tato dohoda první akvizicí Endurance Fund v Rusku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám