Hlavní obsah

Plážová vila oskarové herečky Charlize Theronové je k mání za milión měsíčně

Herečka a držitelka Oscara Charlize Theronová udělala radost svým movitějším fanouškům - pronajímá svou luxusní vilu v Malibu. Zájemci o zážitek obývat ložnice nebo koupelny hollywoodské herečky, zaplatí za měsíc pobytu milión korun.

Foto: Profimedia.cz

Luxusní vila postavená v třicátých letech, kterou se herečka Charlize Theronová rozhodla pronajímat.

Článek

Luxusní příbytek se nachází přímo na pláži, čemuž také odpovídá měsíční nájemné - herečka za pronájem domu inkasuje padesát tisíc dolarů, což je v přepočtu více než milión korun.

Foto: Profimedia.cz

V době, kdy ještě obývala vilu Charlize se Stuartem Townsendem.

Čtyřiatřicetiletá Charlize se z domu odstěhovala po rozchodu s irským hercem Stuartem Townsendem. Prodávat ho ovšem nehodlá, a tak ho začala pronajímat. Pár se rozešel letos v lednu po devítiletém vztahu a dům se třemi ložnicemi a stejným počtem koupelen používali společně.

Luxusní vila byla postavena v roce 1930 a nechybí v ní obří terasa s výhledem na Tichý oceán, která je vybavená nejen lehátky, ale také minilázněmi s jacuzzi.

Foto: Profimedia.cz

Charlize Theronová s Penelope Cruizovou ve snímku Hlava v oblacích.

Dům se nachází na Pacific Coast Highway a patří k němu dvě soukromá parkovací místa pro auta. Ve vile, kromě množství ložnicí a koupelen, najdou noví nájemci  i moderně vybavenou kuchyň s fotkami psů na stěnách.

Herečka vlastní další dům v Los Angeles, kde tráví většinu času, pokud zrovna nenatáčí.

Theronová, která nyní údajně randí s Keanu Reevesem, právě natáčí snímek Šílený Max 4 s britským hercem Tomem Hardym. Premiéra je naplánována na rok 2012.

Foto: Profimedia.cz

Charlize Theronová na procházce po idylickém pobřeží.

Charlize Theronová

Narodila se v Jihoafrické republice 7.8.1975.

V šestnácti letech začala v Milanu s modelingem.  O dva roky později se přestěhovala do Los Angeles, aby zkusila štěstí v herectví.  Odrazovým můstkem pro ni byla role ve filmu “Two Days in the Valley“ (1996), následovala hlavní role po boku Keanu Revese ve snímku Ďáblův advokát (1997).

Na svém kontě má role ve filmech: Drsný a drsnější (1996), Trial and Error (1997), Velký Joe (1998), Celebrity (1998), Pravidla moštárny (1999), Falešná hra (2000), 15 minut (2000), Probuzení v Reno (2001), Zrůda (2003), Hlava v oblacích (2004), Opravdový život (2008), Cesta (2009), Astro Boy (2009) atd.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám