Hlavní obsah

Toužíte po stylovém bydlení? Kupte si vilu z upíří ságy Twilight

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte netradiční bydlení? Byt v paneláku vás neláká a rodinné domky, které všude rostou jak houby po dešti, vás také nenadchly? Pokud máte přebytečné peníze, nevadí vám stěhování a chcete opravdu stylové bydlení, kupte si vilu ze světoznámé upíří ságy Twilight.

Článek

Pro koupi upírského domu, který se stal neodmyslitelnou součástí populární ságy Twilight, si ovšem musíte připravit nějaký ten milión. Koncem minulého roku byla tato známá vila v Západním Vancouveru nabídnuta k prodeji za 3 298 000 dolarů. Zájemci se ale zrovna dvakrát nehrnuli a tak i realitní agentura uznala, že bude muset jít s cenou dolů. Udělala tedy malou kosmetickou úpravu. Podle posledních dostupných zpráv je vila v nabídce za mnohem "lákavější" cenu a sice za 2 998 000 dolarů (necelých 63 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Celková rozloha domu, který navrhl slavný architekt Arthur Erickson, činí 465 metrů čtverečních a součástí je pět ložnic a čtyři koupelny. Dům, který v roce 2001 prošel rozsáhlou rekonstrukcí, je zasazen doprostřed lesa, daleko od hlavní silnice, s romantickou příjezdovou cestou.

Dominantou celého domu jsou velká skleněná okna od podlahy až ke stropu, která umožňují prakticky z jakéhokoli pokoje úžasný výhled do okolí. Rozlehlá kuchyň je vybavena těmi nejmodernějšími přístroji, koupelny nabízejí luxus a romantiku v jednom.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Za zmínku stojí i rozlehlý bazén, lázně nebo zahradní jezírko s Koi kapry (typický představitel ryb chovaných v okrasných jezírkách a rybnících - pozn. red.).  K vile náleží pozemek o rozloze dva tisíce metrů čtverečních.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Susan Boyleová si našla svůj dům snů

O Susan Boyleové ještě počátkem roku 2009 téměř nikdo nevěděl. Pak ale všechny překvapila svým úžasným zpěvem v soutěži Britain's Got Talent a celý svět jí...

Výběr článků

Načítám