Hlavní obsah

Nový projekt U Zámeckého rybníka nabídne luxusní lofty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Škvorci jen pár minut od Prahy vzniká v areálu bývalého pivovaru luxusní loftový projekt, který nabídne 55 nových bytů s ojedinělou atmosférou místa, kde se zdá, že se zastavil čas. Hlavním cílem v tomto renovačním projektu bylo nabídnout co možná nejvyšší kvalitu bydlení v těšném kontaktu s krásnou okolní krajinou.

Článek

Projekt U Zámeckého rybníka se zaměřil na vytvoření mezonetových bytů ve venkovském prostředí jen pár minut od Prahy. Obytné plochy budou v úzkém kontaktu s okolní přírodou, neboť většina bytů je doplněna zahrádkou nebo terasou.

Kuchyně jsou také zakomponovány volně do prostoru interiéru, vysoké stropy s otevřenými galeriemi působí velice vzdušně a chvíle relaxace umožní i luxusní koupelny s masážními vanami.

.: Kuchyně jsou přirozenou součástí ostatního interiéru. Foto: Itaka reality

Většina bytů má úžasný výhled buď na rybníček a park, který je vedle a je plný staletých stromů, nebo na starý zámeček s malebným mostem a věžičkou. Všechny byty mají přístup do hlavní, společné zahrady, ve starém pivovarském dvoře, kde kvetou květiny od brzkého jara do pozdního podzimu a kde děti budou mít svoje chráněné hřiště.

.: Všechny byty mají přístup do společné zahrady. Foto: Itaka reality

Většina přízemí v impozantním prostoru starých klenutých sklepů bude přetvořena do pohodlného wellness centra s posilovnou, saunou, chráněným bazénem, sprchami a službami, a to vše pro obyvatele pivovaru a jejich přátele.

Recepce s 24 hodinovou ochrankou se postará o všechny Vaše potřeby spolu se správcem domu, který bude vždy k dispozici. Ke všem bytům budou také podzemní nebo venkovní parkovací stání.

.: Vysoké stropy s otevřenými galeriemi působí vzdušně. Foto: Itaka reality

Navíc při rekonstrukci všechny historicky hodnotné detaily, jako kamenné a cihlové zdi a klenby, dřevěné střechy, trámy a sloupy, kamenné dveře a okenní rámy a nádherně detailní historické průčelí křídla se stájemi směrem k zámečku budou pečlivě uchovány tak, aby celý komplex spolu s okolními budovami renesančního zámečku vpředu a barokním panským dvorem (oba jsou v procesu renovace) byly ochráněny před zchátráním a uchovány pro ty, kteří v nich budou žít, i pro příští generace.

Reklama

Související témata:

Související články

Zelené město vyroste na pražském Jarově

Na pražském Jarově byla zahájena stavba komplexu 1 000 nových bytů s názvem Zelené město. S dokončením první etapy stavby se počítá v roce 2010. Pro projekt...

Výběr článků

Načítám