Hlavní obsah

Nové byty staví i u sousedů v Bratislavě, lákají na balkóny a lodžie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V klidné části Bratislavy, v Mlýnské dolině vzniká rezidence Cubicon se 194 byty o velikosti od 30 m2 do 255 m2. Za byt o velikosti cca 52 m2 zájemci zaplatí přes 3 milióny korun a za byt 113 m2 přes 8 miliónů korun.

Článek

Bytové domy navzájem vytvářejí vnitřní dvůr - vnitroblok se zelení a s prostorem na hraní pro děti. A jak byty vypadají? Vcházíte do nich bezpečnostními protipožárními dveřmi s ocelovou zárubní. Navrhované interiérové dveře jsou hladkého provedení.

.: Byty jsou navrženy v moderním stylu.foto: www.cubicon.sk

Podlahy tvoří laminátové podlahy, s výjimkou předsíní, chodeb, kuchyní, komor, toalety a koupelny, kde je položena keramická dlažba. V lodžijích na teresách a na balkonech je položena mrazuvzdorná dlažba.

.: Okolo domů bude i prostor pro zeleň.foto: www.cubicon.sk

Toalety jsou závěsné, aby se ušetřilo co nejvíce prostoru. Jinak jsou prostory vymalovány klasicky nabílo, na toaletě a v koupelně pak jsou na stěny použity keramické obklady.

.: Domy zapadnou do prostředí.foto: www.cubicon.sk

Okna mají parapet z hliníkového plechu. Pod domy se nacházejí podzemní garáže z kterých je umožněn přímý vstup do výtahů a na schodiště k bytovým sekcím.

Plocha na které tento projekt vyrůstá sousedí s areálem Slovenské televize a nalézá se v blízkosti zoologické zahrady.

.: Mezi domy vznikne dvůr určený k relaxaci.foto: www.cubicon.sk

Výstavba by měla být dokončena v červnu příštího roku. Developerem je skupina Sekyra Group, a tento projekt je jejím prvním na Slovesku. Tato skupina se letos účastnila i prestižního veletrhu MIPIM 2008.

Reklama

Související témata:

Související články

V Ostravě vyroste obří centrum Nová Karolina

Již za měsíc začne slavnostním zahájením stavba nového moderního centra moravskoslezské metropole. Několikamiliardový projekt Nová Karolina na území bývalé...

Výběr článků

Načítám