Hlavní obsah

Sotheby's bude prodávat luxusní nemovitosti i v ČR a na Slovensku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zprostředkovatel prodeje luxusních nemovitostí Sotheby's International Realty plánuje v letošním roce otevřít pobočky v několika evropských zemích včetně České republiky a Slovenska.

Článek

Ve čtvrtek 3. dubna oznámila ředitelka pro komunikaci firmy Jennifer Zimmermannová. Expanzi společnost chystá i v německém Hamburku a Westfálsku, italských Benátkách a Řecku.

První kancelář na Slovensku se otevře v červnu, v ČR první pobočka vznikne v říjnu. "Trh s nemovitostmi na Slovensku a v České republice představuje dvě nejatraktivnější lokality pro investice v Evropě," uvedl prezident společnosti Sotheby's International Realty Michael Good.

Síť Sotheby's International Realty v současné době zahrnuje více než 9000 prodejních partnerů ve více než 470 pobočkách v USA a 29 dalších zemích a oblastech. Společnost byla založena v roce 1976, světový poskytovatel služeb v oblasti nemovitostí Realogy Corporation pak v únoru 2004 uzavřel dlouhodobou strategickou spolupráci s provozovatelem aukční síně Sotheby's.

Reklama

Výběr článků

Načítám