Hlavní obsah

Apartmán na horách může vydělávat až 150 tisíc ročně

– HARRACHOV

Až 150 tisíc korun ročně může vydělat apartmán v Krkonoších svému majiteli, který se jej rozhodne pronajímat na krátkodobé pobyty. Apartmány, zakoupené jako investice, jsou ročně vytíženy z 50 – 70 %. Průměrná ziskovost pohybuje mezi 90 až 150 tisíci korunami ročně, což je kvůli vyšším pořizovacím cenám i režii více než srovnatelný byt v Praze.

Článek

Výhodou krátkodobých pronájmů apartmánů zůstává, že majitel může dát svou jednotku ke komerčnímu využití jen v době, kdy ji sám neobývá, čehož podle ředitele V Investu cz využívá až třetina majitelů. Pokud však člověk kupuje apartmán za účelem dalšího pronájmu, měl by svůj záměr konzultovat s agenturou. Každý detail hraje při pronájmu roli, neméně pak vhodně zvolené zařízení, nevyjímaje vymalování.

.: Moderní inetriéry bytů apartmánů Čertovka v Harrachově

Apartmány Čertovka jsou ideálním příkladem nového trendu – pořizování si tzv. druhého bydlení. Projekt atraktivních bytových jednotek, jehož výstavbu investor rozdělil do tří etap, je lokalizován v atraktivní části centra Harrachova. V bezprostřední blízkosti objektu se nachází vleky, lanovky, sjezdové a běžecké tratě, nákupní centrum, mnoho obchodů a butiků, restaurací a hospůdek, a to vše do 5ti minut chůze. K dispozici jsou dále půjčovny sportovních potřeb, banky, pošta a lékař.

.: Výhled z terasy apartmánů Čertovka v Harrachově

Projekt Apartmány Čertovka tvoří 100 jednotek o velikosti 33 - 68 m2 a 134 garážových stání. Veškeré apartmány mají balkóny či terasu s jižní a jihozápadní orientací s exkluzivním výhledem na skokanské můstky a Čertovu horu. Byty v nejvyšších patrech mají až 100metrové terasy. Apartmány v Harrachově mají dispozici 1+kk (kolem 30 m2) i 2+kk (až 60 m2). Ceny od 1,5 do 4,7 miliónu korun zahrnují rovněž prostorné terasy ve vyšších podlažích a zahrady v přízemí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám