Hlavní obsah

Vyšehrad Victoria roste

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V současné době je hotov monolitický skelet administrativní budovy Vyšehrad Victoria, na němž je patrný obrys rozdělující se na dominantní věž a zbylou část budovy. Zřetelně se také rýsuje obloukový tvar budovy a ustupující patra s venkovními terasami.

Článek

Průběžně probíhají vyzdívky jednotlivých pater. V podzemních patrech jsou hotové části povrchů, omítky a úprava milánských stěn. Osazuje se fasáda, instalováno již bylo i několik oken. Zatímco přípojky vody a kanalizace jsou hotové, práce na rozvodech sprinklerů, vzduchotechniky a elektrorozvodech jsou v plném proudu.

V prvních měsících nového roku budou pokračovat vyzdívky v jednotlivých patrech

a konečné úpravy povrchů, jakož i práce na veškerých rozvodech. Dále se bude pracovat na uzavření fasády proti srážkám. Dokončení hrubé stavby je plánováno na duben roku 2008.

„Jsme velmi rádi, že výstavba pokračuje úspěšně v souladu se stanoveným časovým harmonogramem. Dokončení projektu plánujeme již na léto příštího roku, kdy se sem také začnou stěhovat první nájemci. Ti v administrativní budově Vyšehrad Victoria naleznou nejen moderní a komfortní kanceláře na exkluzivním místě, ale i krásné výhledy na panorama Prahy, “ uvedl k tomu Rikard Henriksson ředitel Skanska Property.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám