Hlavní obsah

Příležitost pro makléře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uznávanou známkou profesionality v oblasti realitního poradenství je členství v Royal Institution of Chartered Surveyors (Královská společnost certifikovaných znalců - RICS).

Článek

Společnost je vnímána jako prestižní organizace v oblasti trhu s nemovitostmi, a to především pro svá přísná etická pravidla a vysokou kvalifikaci svých členů. Byla založena v roce 1868 v Londýně a má 110 000 aktivních členů ve 120 zemích. V České Republice má v současnosti RICS zhruba 65 členů, přičemž převládají zahraniční znalci.

Příležitost stát se členy této elitní společnosti se naskytla i českým realitním poradcům. Dvouletý program dálkového studia je zajišťován britskými lektory z Sheffield Hallam a Nottingham Trent University, jimž poskytla zázemí Česká technická univerzita v Praze. Více než 20 místních profesionálů se zapsalo do prvního ročníku. Kurs je plně akreditován RICS a po jeho dokončení mohou studenti složit zkoušku RICS Assessment of Professional Competence (APC) a stát se plně kvalifikovanými členy RICS.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám