Hlavní obsah

Borová Lada pokračuje ve výstavbě

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BOROVÁ LADA

Projekt obytného souboru Borová Lada pro rekreační i trvalé bydlení je nyní opět blíže k realizaci. Jsou hotovy základové desky pro fázi 1A a 1B, veškeré sítě (kanalizace, vodovod, elektro) i obslužné komunikace včetně osvětlení.

Článek

Probíhá dokončení instalace vnitřních rozvodů (vody, kanalizace a elektřiny) a brzy bude zahájena pokládka dřevěnými šindeli, tvořícími poslední vrstvu střešního pláště. Bude také zahájena úprava terénu kolem stavěných domů a výstavba zpevněných příjezdových komunikací k nim.

Podle Patrika Leguta z developerské firmy MEI Moravia lze předpokládat, že domy, které jsou nyní ve fázi hrubé stavby, budou kompletně hotové již do konce letošního roku. V lednu 2008 bude následovat kolaudace.

"První majitelé nových domů a apartmánů si tak v krásné šumavské přírodě budou moci užívat už nynější zimní sezónu," doplnil Legut.

Výstavba dalšího apartmánového domu se plánuje ještě před koncem tohoto roku a v případě příznivého počasí se v březnu příštího roku zahájí stavba dalších dvou samostatných rodinných domů a dvou apartmánových trojdomů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám