Hlavní obsah

Vítězství pro Hypotéční banku

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V poměrně silné konkurenci 160 webů si v soutěží WebTop 100 odnesla prvenství Hypotéční banka. V soutěži se hodnotila kvalita webových prezentací firem. Stránky Hypotéční banky jsou mimo dobré přehlednosti unikátní i v tom, že nabízí hypotéku přes internet.

Článek

Hypotéka on-line měla premiéru letos na jaře a na českém hypotečním trhu je zatím výjimkou. Pomocí několika kroků si lze rychle navolit  parametry hypotéky nebo získat slevu na 50 % z poplatku za zpracování úvěru.

Hypotéka on-line již letos zvítězila v soutěži Zlatá koruna 2007 v kategorii Novinka roku. "Vítězství v soutěži WebTop100 nás velmi potěšilo. Na našich webových stránkách se stejně jako u produktů a služeb snažíme o jednoduchost a informační otevřenost, a tato výhra je pro nás zpětnou vazbou, že se nám to daří," řekl  Jan Sadil z Hypoteční banky.

Porota letošního, již šestého ročníku soutěže, se skládala ze 40 odborníků. Předsedala jí bývalá ministryně informatiky Dana Bérová. Porota hodnotila především technické zpracování a použitelnost webu, grafiku, marketingové zpracování a informační hodnotu stránek.

Reklama

Související témata:

Související články

Na hypotéku přes internet

Pomocí internetu se dá zařídit ledacos, od nákupu parfémů, rezervaci lístků na koncert až po koupi letní dovolené. Ani vyřízení hypotéky z pohodlí domova...

Rizikové hypotéky lákají Východoevropany

Na první pohled lákavá příležitost vzít si hypotéku v cizí měně, se může při nevýhodném pohybu kurzu změnit v noční můru. Manévr zvaný odborně "carry trade"...

Hypotéky za téměř 7 miliard

Během prvních tří čtvrtletí roku 2007 poskytla GE Money Bank nové hypotéky v celkovém objemu 6,72 mld. korun, což v porovnání s loňským rokem představuje 84%...

Výběr článků

Načítám