Hlavní obsah

Ostrava se prezentovala na veletrhu v Mnichově

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MNICHOV

Na desátém ročníku evropského veletrhu nemovitostí a investičních příležitostí Expo Real, který se uskutečnil ve dnech 8. - 10. října 2007 v Mnichově, se sešlo přes 1800 vystavovatelů z 43 zemí. Na veletrhu se již tradičně prezentovala i moravskoslezská metropole Ostrava s cílem přitáhnout významné zahraniční investory.

Článek

S potenciálními investory jednali na ostravském stánku zástupci vedení města - náměstci primátora - Ing. Zdeněk Trejbal zodpovědný za investice a ekonomický rozvoj města a Ing. Dalibor Madej, pod něhož spadá oblast ochrany životního prostředí.

Letošní ročník veletrhu Expo Real opět potvrdil, že zájem o segment nemovitostí a investičních příležitostí v Evropě je značný. Veletrh se také již neprofiluje jako čistě evropský, přestože vystavovatelé z evropských zemí zatím stále převažují.

Stoupá ale i počet účastníků z jiných částí světa, jako jsou například Severní Amerika nebo Asie. Každoročně stoupá také zájem vystavovatelů z českých a moravských regionů, které chtějí na veletrhu přilákat investory.

Reklama

Související témata:

Související články

Ostravský hotel Atom bude na prodej

Ostrava chce ještě letos prodat hotel Atom. Jeho cena se bude nebude vyšší než 500 miliónů korun. Atom by měl zůstat fungujícím hotelem v návaznosti...

Ostrava-Jih zdražila byty o sto procent

Jediným hlasováním zastupitelů v Ostravě-Jih se zvedly ceny městských bytů v obvodě o 100 procent. Koalice tvrdí, že radnice dosud byty prodávala pod cenou,...

Výběr článků

Načítám