Hlavní obsah

Základní kámen centra Trianon položen

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Administrativní a obchodní centrum v Praze 4 nabídne moderní kancelářské prostory v atraktivní lokalitě s vynikající dopravní dostupností. V přízemí objektu bude restaurace a obchody. Základní kámen byl položen v pondělí, dokončení stavby je plánováno na konec příštího roku.

Článek

V budově, která se nachází na nároží ulic Budějovická a Vyskočilova v Praze 4, vznikne 18 500 m2 pronajímatelných kancelářských ploch.

Přízemí objektu je určeno pro obchody a restauraci, které poslouží nejenom uživatelům budovy, ale i občanům žijícím v okolí Budějovického náměstí a dalším návštěvníkům této lokality.

Trianon navrhla renomovaná pražská architektonická kancelář Pata & Frydecký Architekti. Nabízí vysoký standard vybavení kancelářských prostor, o který je mezi nájemci stále větší zájem.

Při pohledu zvenku bude budově dominovat nárožní dvanáctipodlažní prosklená věž ve tvaru válce, na kterou bude navazovat osmipodlažní podélný blok a čtyři na něj kolmá šestipodlažní křídla.

Součástí objektu budou i třípodlažní podzemní garáže, v nichž bude k dispozici 298 parkovacích míst. Další parkovací místa pro návštěvníky areálu pak budou umístěna přímo před budovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám