Hlavní obsah

Central Park nahrubo

– PRAHA
Novinky, rai

Jeden z nejdražších developerských projektů současnosti Central Park Praha, který se staví na rozhraní Žižkova a Vinohrad u parku Parukářka, má za sebou první fázi hrubé stavby. Hotovy jsou první tři věže a 25 vilových domů a duplexů.

Článek

Ve všech nadzemních podlažích jsou dokončeny vyzdívky, pracuje se na rozvodech a montují se okna. Pracuje se také na vnitřních obkladech a dlažbách, stejně jako na zateplování objektů.

Současně probíhají práce na infrastruktuře - před dokončením je teplovod, staví se vodovodní řad a kanalizace. Výstavba na dalších částech komplexu nadále pokračuje.

Na zbývajících vila domech a sedmi věžích se pracuje na železobetonové monolitické konstrukci - podle stupně rozestavěnosti v úrovních 2. až 6. nadzemního podlaží.

Dokončení celého komplexu je plánováno na podzim 2008. První obyvatelé se do Central Parku Praha budou moci nastěhovat již v dubnu příštího roku. 

Reklama

Související témata:

Související články

Nový koncept bydlení v Praze

Jeden z nejdražších rezidenčních projektů v České republice bude stát na rozhraní Žižkova a Vinohrad. Právě tady vyrostou bytové a terasové domy, projekt...

Výběr článků

Načítám