Hlavní obsah

V Praze 4 vyroste další administrativní budova a obchodní centrum

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V druhém čtvrtletí letošního roku začnou stavební práce na projektu Trianon v Praze 4. Ten bude stát na rozhraní ulic Budějovická a Vyskočilova na pozemku o rozloze 8 000 m2.

Článek

Administrativní a obchodní objekt Trianon bude mít v přízemí obchody a restaurace, ty budou sloužit také veřejnosti. Součástí budovy jsou i třípodlažní podzemní garáže s celkem 298 místy pro parkování. Další parkovací místa budou přímo před budovou.

S dokončením stavby administrativní budovy se počítá v prosinci roku 2008. Autorem projektu budovy je pražská architektonická kancelář Pata & Frýdecký Architekti, investorem je společnost Hochtief Development Czech Republic, která již na projekt získala pravomocné stavební povolení.

Podle investorů mají potenciální nájemci zájem o pronájem už před začátkem stavby vysoký, uzavření prvních nájemních smluv by proto mělo proběhnout už letos.

Investoři spoléhají na to, že městská část Praha 4 patří k nejdůležitějším trhům s kancelářskými, vykazuje malou míru neobsazenosti nájemních ploch. Lokalita u Budějovického náměstí je navíc dobře dopravně dostupná.

Reklama

Související témata:

Související články

Brumlovka se znovu otevřela Pražanům

Obchodní a sportovní centrum Brumlovka v moderní městské čtvrti BB Centrum v Praze 4 otevřelo znovu své brány široké veřejnosti.

Výběr článků

Načítám