Hlavní obsah

Brno přivítá stavaře

Právo, BVV

Od úterý 17. až do soboty 21. dubna proběhnou na brněnském výstavišti Stavební veletrhy Brno. Jedná se o jediný stavební veletrh mezinárodního významu ve střední a východní Evropě s vysokým zastoupením odborné veřejnosti (69 %).

Článek

Akce se účastní na 1500 firem, obvykle lídrů daného oboru. Stavební veletrhy tvoří čtyři relativně samostatné části. Největší z nich je mezinárodní stavební veletrh IBF, který pokrývá prakticky všechny oblasti stavebnictví - realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce a mnohé další.

Mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO představuje nejnovější trendy v oblasti sanitární techniky a interiérů koupelen, ale prezentují se tu rovněž výrobci a dodavatelé vytápěcí techniky, vzduchotechniky a klimatizací, armatur, potrubí, čerpadel a dalších technických zařízení v budovách. ELEKTRO, mezinárodní veletrh elektroinstalací a osvětlovací techniky, byl zařazen ke Stavebním veletrhům Brno v souvislosti s nástupem projektů, výroby a instalace technologií tzv. "inteligentních budov".

Informace o novinkách a trendech současného bydlení získáte ve stavebním centru EDEN 3000. Celoročně je zde možné zhlédnout přehlídku montovaných, kompletně vybavených rodinných domů.

Součástí centra je i vzorkovna stavebních materiálů a poradenské středisko pro otázky bydlení a výstavby včetně finančního zajištění. Ve stejném termínu se Stavebními veletrhy Brno probíhá také mezinárodní veletrh investic, financí a realit Urbis Invest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám