Hlavní obsah

Nový dům představitele filmového Spider-Mana upoutá svou vzdušností

Novinky, nes

Nad novým domem, který si v minulých dnech pořídil americký herec Tobey Maguire, známý především jako představitel filmového Spider-Mana, se rozplývají nejenom jeho fanynky. Mladý herec má rozhodně vkus a umí si vybrat domov, který působí po všech stránkách příjemným a pohodlným dojmem. Také za něj ovšem dal v přepočtu přes 331 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Hercův dům je postaven v tradičním americkém stylu.

Článek

Zatímco Tobeyho filmová postava upřednostňuje především noc a temná, nenápadná místa, odkud může nerušeně sledovat zločince, aby je pak odevzdala do rukou zákona, jeho nový domov je zařízen v naprosto protikladném stylu.

Na první pohled doslova nadchne pocitem lehkosti a vzdušnosti, který je všudypřítomný. Díky velkým oknům a v horním patře i těm střešním se všechny místnosti doslova koupou v záplavách denního světla.

Foto: Profimedia.cz

Dům je obložen bíle, vizuálním zpestřením je cihlový krb.

Nově zakoupený dům v kalifornském Brentonu je postaven v tradičním americkém stylu, nachází se na pozemku s výměrou mírně přes 1500 čtverečních metrů.

Má charakteristicky bílé, dřevem obkládané fasády, velká dělená okna zasazená v kovových rámech granitové barvy a sedlovou střechu.

Foto: Profimedia.cz

Interiér je provázán se zahradou prostřednictvím velkých prosklených dveří.

Také v interiéru převládá bílá barva, již doplňuje dřevo, ať již v podobě podlah, nebo nábytku a v samostatné více oficiální jídelně ji pak oživí výmalba v šedozelenomodré barvě.

Foto: Profimedia.cz

Velká bílá sedačka dominuje obývací části přízemí s cihlovým krbem

Dům má dvě podlaží, přičemž přízemí je navrženo v otevřeném plánu. Srdcem domu je velký obývací pokoj, jemuž dominuje bílá obří sedací souprava.

Na posezení u cihlového krbu navazuje kuchyň s velkým pracovním ostrůvkem osazeným pracovní plochou z masivního dřeva. Blíže k prosklenému rohu je dřevěný jídelní stůl s dřevěnými židlemi.

Foto: Profimedia.cz

Srdcem kuchyňské zóny je velký pracovní ostrůvek s dřevěnou pracovní plochou.

Druhý obývací pokoj je v horním podlaží. Ten je ovšem zařízen již více komorněji.

Foto: Profimedia.cz

Obývací pokoj v horním patře je laděn v méně otevřeném stylu.

Jak podotýká server Forbes, herec si dům pořídil jen pár týdnů poté, co nabídl k prodeji jinou svou nemovitost, a hodlá se do něj nastěhovat coby nezadaný muž, protože se před časem rozešel se svou manželkou Jennifer Meyerovou.

Nový domov je prý zařízen přesně pro potřeby mládeneckého stylu života - kromě šesti soukromých pokojů doplněných devíti koupelnami a toaletami v něm nechybí vinný sklep, soukromé kino, posilovna, knihovna a na zahradě pak posezení s BBQ.

Foto: Profimedia.cz

V domě je celkem devět koupelen a toalet. Jsou zařízeny ve stejném stylu, jako zbytek interiéru.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám