Hlavní obsah

Meghan Markleová s princem Harrym údajně plánují koupit tento úžasný dům

Novinky, Jana Nesvadbová

Hravým termínem Megha-Mansion, tedy v podstatě Mega-sídlo, stihli už britští novináři pojmenovat dům, který údajně plánují v západním Vancouveru v Kanadě koupit vévodkyně a vévoda ze Sussexu, tedy Meghan Markleová a princ Harry. Dům stojí na mořském pobřeží a nabízí úchvatný panoramatický výhled. Cena domu je 21 milionů liber, tedy v přepočtu téměř 618 milionů korun.

Foto: koláž ČTK/AP a Profimedia.cz

Meghan Markleová a princ Harry údajně uvažují o koupi tohoto luxusního domu v západním Vancouveru.

Článek

Dům je možné objevit na nejprestižnější adrese ve čtvrti Kitsilano, jeho plocha podlah činí 641 m². Dům má čtyři podlaží, na nich je rozloženo dohromady šest ložnic, které doplňuje pět koupelen.

Hlavní devízou domu se šedou břidlicovou střechou umístěného uprostřed obdélníkového pozemku sahajícího až k vodám Anglické zátoky je společenská místnost, jejíž téměř celá stěna směřující k vodě je prosklena posuvnými dveřmi s výškou od země až ke stropu. Web britského The Sun upřesňuje, že prosklení je široké šest metrů.

Bazén, bazén a ještě jednou bazén. Prohlédněte si azurový klenot domu slavného komika

Jak bydlí VIP

Web dále cituje blíže nejmenovaného realitního agenta, jenž má prodej sídla na starosti: „Meghan vyjádřila zájem o tento nádherný dům. Byl by pro ni, Harryho a malého Archieho skvělý. Okolí je známé jako ráj pro bohaté lidi a má velmi uvolněnou atmosféru. Jsem si jistý, že by tu byli šťastní a že by je tu uvítali s otevřenou náručí.“

Foto: Profimedia.cz

Prosklená stěna je šest metrů dlouhá.

Foto: Rasmus Hjortshøj - COAST

I z kuchyně je nádherný výhled ven.

Dům je starý 108 let a jeho velkou předností je na jedné straně pocit naprostého soukromí, který se zmocní člověka už po vstupu na pozemek chráněný velkou branou a několik metrů vysokými zdmi, na druhé straně v interiéru není ani náznak stísněnosti. Naopak, díky zmiňovanému velkorysému prosklení je směrem k vodě dobře provázán s exteriérem a působí převelice příjemným a vzdušným dojmem. Za okny hlavní místnosti v přízemí je široká a dlouhá dřevěná terasa, z níž se po schůdcích sestupuje na trávník svažující se k vodě.

Michelle Pfeifferová prodala zelení opředenou rezidenci. Připsala si půl miliardy

Jak bydlí VIP

Dům stojí zhruba uprostřed řady luxusních nemovitostí, jimž se přezdívá Golden Miles (Zlaté míle), a je na prodej za 21 milionů liber, tj. téměř 618 milionů korun. V sousedství, jak připomíná web britského deníku Daily Mail, bydlí například zakladatel značky sportovního oblečení Lululemon Athletica Chip Wilson.

Anketa

Líbil by se vám takový dům také?
Ano, moc.
83,2 %
Nevím.
4,7 %
Ne. Nelíbil.
12,1 %
Celkem hlasovalo 27802 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám